Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

mh.mail 

všechny recenze uživatele

20% - Hloupé tlachání bez humoru. Taková normální rodinka Fan Vavřincové byla ukázkou toho, že i sitkom se dá udělat vtipně a inteligentně. Toto pokračování je ukázkou toho, že bez invence nevstoupíš dvakrát do stejné řeky, ani když máš k dispozici všechny žijící pamětníky. Špatné. Dušan Klein natočil asi pět filmů, které za něco stály (první tři díly Básníků + Dobří holubi se vracejí a Vážení přátelé, ano), a jeden zajímavý seriál (Hříchy pro pátera Knoxe). Zbytek jeho tvorby nestojí za moc. ()

pan_Bily 

všechny recenze uživatele

Za původním seriálem hodně zaostává. Kouzlo původního seriálu bylo, mimo jiné, právě v krátkých epizodách vždy s nějakou pointou. Což je vlastně podstata sitcomu jako takového. A zabalení sitcomu do jedné velké dávky čelovečerního filmu se ukázalo jako ne příliš šťastné. To se pak zdají některé humorné situace až příliš nucené. Původní seriál také není zatížený vlivem amerických sitcomů, kterým se naše dnešní (novodobé) pokusy snaží přiblížit a spíše jim to škodí. Což se mi zdá i tady. Na druhé straně film je tak prostě koncipovaný, jako jednoduchý sitcom, pokračování seriálu po x letech. Takže se dá předpokládat co můžete čekat. I když se dalo zpracovat trochu lépe. Ale je to v tomto směru mnohem lepší a koukatelnější než remake Taková normální rodinka (2008). Lepší 2*. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

OMG!! Nestačím zírat, kam až se česká zábava může posouvat. Tohle je něco příšernýho a tak stupidního, že na to NELZE koukat!! Dušan Klein je už bohužel senilní dědek a tuhle bezduchou krávovinu jistě natočil pod silnými sedativy. Tohle je ostuda a zneuctění kultovního seriálu Taková normální rodinka ze sedmdesátých let. Hanba, blít! Nechápu, jak se někdo může bavit sledováním takové kokotiny. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se do kina vůbec nehodí. Raději měl běžet v TV v neděli večer. Vadila mi ta do očí bijící reklama, ale dnešní filmy se zřejmě bez ní asi neobejdou. Škoda, že nepoužili jediný exteriér. Alespoň jeden by přispěl k celému oživení filmu. Josef Polášek hraje konečně seriózní postavu a ne nějakého lehce opožděného blbečka. Jana Štěpánková s Jaromírem Hanzlíkem a jim sekundující Kolářová mají co dělat, aby celý film na svých bedrech utáhli. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama