Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Režisér si asi mylel, že když naverbuje starou honoraci protagonistů původního sériálu a nabalí na ně nové (ne) herce jako třeba Poláška, že má úspěch zaručen. Bohužel vtip a glanc utonul kdesi dole v kanalizaci a herci zde nepředvádějí nic jiného než tragikomedii. Než točit tenhle shit a nabalovat se na staré slávě, to si radši Kleine běž točit Hříchy pro pátera Knoxe po 20 letech abys nahradil zvratky exkrementem. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se do kina vůbec nehodí. Raději měl běžet v TV v neděli večer. Vadila mi ta do očí bijící reklama, ale dnešní filmy se zřejmě bez ní asi neobejdou. Škoda, že nepoužili jediný exteriér. Alespoň jeden by přispěl k celému oživení filmu. Josef Polášek hraje konečně seriózní postavu a ne nějakého lehce opožděného blbečka. Jana Štěpánková s Jaromírem Hanzlíkem a jim sekundující Kolářová mají co dělat, aby celý film na svých bedrech utáhli. ()

Reklama

listo 

všechny recenze uživatele

Ne že bych musela nutně komentovat každou humusoidní kokotinu, kterou česká kinematografie ve snaze obohatit konta producentů díky dříve osvědčeným formátům a námětům vyprodukuje. Nicméně tohle je tak zoufalé a podprůměrné, že si to zaslouží varování nostalgicky naladěným lidem, kteří by se na to (v bláhové naději, že se alespoň trochu se pobaví) chtěli kouknout. Jedna hvězda patří product placementu, který bravurně podtrhuje plytkost a prázdnotu celého snímku. Konvalinková v obludných rozměrech, s nulovým hereckým uměním a žlutými igelitkami v ruce je ztělesněním nevkusu a hovadství. ()

Saljack odpad!

všechny recenze uživatele

Dušan Klein je fakt umělec v každém směru. Nenavazující události připomínající povídky nikam nesměřující děj. Prostě si to jenom tak plyne. Je to celý jedna neskutečná nuda s hrozně křečovitou srandou. Kolářová hraje opět stejnou roli, silně pochybuji, že umí také nic jiného. Herci o kterých sem si myslel, že jsou dobří u mě naprosto klesli. Na tohle jít do kina, tak po 5 minutách odcházím. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama