Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Aniki odpad!

všechny recenze uživatele

Všechna filmová pokračování, kdy dojde ve scénáři k tolik typickému skokovému posunu v čase, bývají  povětšinou průserem a pokud se navíc jedná o předěl tzv. mezirežimový, je na katastrofu přímo zaděláno. Přesně k takové situaci došlo i u snímku Rodinka, respektive u nesmyslného náhledu do pokračujícího života jednoho kdysi kultovního organismu - seriálové Takové normální rodinky. To co fungovalo kedysi, nemůže fungovat dnes, vše je totiž dávno úplně jinak. A tak se tu vytrácí jak originalita, tak vkusný humor, ale především charisma veledůležité obce herecké. Vzhledem k napsanému si o to větší plus zaslouží vynikající Štěpánková, které jako jediné zůstal ten sedmdesátkový seriálový feeling. Ostatní fakt děs běs a scénář...bez komentáře. Za mne rozhodně kanalizace! ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Zlý sen! Scénář, režie, kamera, vše stálo za ,,zdrávas královno". To vše, ovlivnilo výkon herců, kteří se ztráceli v rádoby vtipných replikách, chvílemi působili až trapně. Jednu hvězdu za to, že si vážím starých hereckých matadorů, kteří chtěli vrátit čas a měli dobrou vůli, ovšem to nestačilo. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Česká rodinka, ale filmová variácia na americké sitcoms ??? Problémom však je, že samotný humor mnohokrát zaostával niekde pozadu, a situácie ktoré v príbehu vznikali neboli mnohokrát dotiahnuté dokonca, alebo rovno neboli ani tie pravé orechové. Napriek tomu u mňa rodinka po dopozeraní zanechala fajn pocit. Ale tento pocit sa rozplynul vo mne pomerne rýchlo a snímok sa vytesnal z môjho podvedomia. **/*** ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Kokám, že zde převažují ohlasy spíše negativního rázu. Mi se tohle ale vážně moc líbilo. Příjemné volné pokračování, ve kterém se nic moc neděje (stejně jako v původním seriálu), milé dialogy (stejně jako v původním seriálu), úžasná hlavní trojice kvalitních herců doplněná neméně kvalitními novými tvářemi. A vy, co brečíte, že jste na to šli do kina a byla to hrůza, co jste čekali? Úžasňákovi v hlavní roli s Hanzlíkem nebo že se odehraje období celé generační období ve filmu, který má být volným pokračováním na oblíbený seriál, ve kterém se taky nic moc nedělo a šlo vlastně jen o příjemné povídání? Evidentně jste původní seriál nikdy neviděli... Navíc vás do kina na tohle nikdo přeci jít nenutil, tak už toho omílání jaké jste chudinky, nechejte! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Původní seriál z roku 1971 "Taková normální rodinka" jsem nikdy neviděl, ale slýchával jsem, že je dobrý. A tak jsem se těšil, jaké vtipné příběhy a situace nám naservíruje film. Bohužel jsem se moc nebavil, pár úsměvných momentů tu sice bylo, ale rozhodně se jednalo o silný podprůměr. Nebudu to natahovat...35% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama