Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Původní seriál z roku 1971 "Taková normální rodinka" jsem nikdy neviděl, ale slýchával jsem, že je dobrý. A tak jsem se těšil, jaké vtipné příběhy a situace nám naservíruje film. Bohužel jsem se moc nebavil, pár úsměvných momentů tu sice bylo, ale rozhodně se jednalo o silný podprůměr. Nebudu to natahovat...35% ()

Detak 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie o jedné rodince, která dokáže pobavit zejména lehkostí, se kterou je příběh podáván a rozvernou atmosférou. Žádnej trhák to není, ale pro klidný večer s lehkou komedií to stačí. Nakonec na třech hvězdách, zacož může i hláška: "Copak tam chceš chytit ňákou práci? Pamatuj si: kdo uteče, nepracuje!!" :-) ()

Reklama

trigan odpad!

všechny recenze uživatele

Product placement nejhrubšího zrna a nejbrutálnějšího provedení. Generální partner dostal 20 minut, hlavní partneři po 10 minut a druhou polovinu času tvoří scénky tuto reklamu nesmyslně a krkolomně propojující. Je k pláči vidět kvalitní herce v hodinu a půl trvající reklamě. Čtyři úsměv vyluzující hlášky to nezachránily. Omlouvám se tímto "Takové normální rodince" s Mádlem, u které jsem si myslel, že nejde udělat horší film na základě starého seriálu. Jde to a tento film je toho smutným důkazem. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se do kina vůbec nehodí. Raději měl běžet v TV v neděli večer. Vadila mi ta do očí bijící reklama, ale dnešní filmy se zřejmě bez ní asi neobejdou. Škoda, že nepoužili jediný exteriér. Alespoň jeden by přispěl k celému oživení filmu. Josef Polášek hraje konečně seriózní postavu a ne nějakého lehce opožděného blbečka. Jana Štěpánková s Jaromírem Hanzlíkem a jim sekundující Kolářová mají co dělat, aby celý film na svých bedrech utáhli. ()

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Je to film o ničem. V podstatě to je jen hodinu a půl dlouhý sitcom. Jako většina sitcomů taky není vůbec vtipný, postavy nejsou absolutně ničím zajímavé a všechyn dějové linie jsou tak zvláštně propletené, že mě z nich skoro začala bolet hlava. Film vypadá otřesně, herecké výkony byly buď přehrané, nebo slabé a hudba byla neskutečně kýčovitá. Vůbec nechápu, proč tento film vůbec vznikl, když ho po dvou letech přestříhali do šestidílného seriálu, podle mě to tak měli udělat hned. 0/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno