Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Můj ty smutku ! To je humor ?!? Jedná se patrně o nějakou prazvláštní odrůdu, vyšlechtěnou speciálně pro oduševnělé 21. století. A já jakožto vzpurný a nepřizpůsobivý jedinec zrozený v zapšklém a přízemním století minulém nejsem schopna změnit své zkostnatělé, vpravdě prehistorické názory a plně docenit jeho všestranné kvality. Nicméně moje obzory se přece jenom o kousíček rozšířily: Až dosud jsem neměla tušení, že může existovat ještě HORŠÍ filmový počin vztahující se k mé oblíbené "Takové normální rodince" (1971) nežli verze Patrika Hartla z roku 2008 ... bohužel v rámci hodnocení neexistuje něco jako dvojitý "odpad". ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se do kina vůbec nehodí. Raději měl běžet v TV v neděli večer. Vadila mi ta do očí bijící reklama, ale dnešní filmy se zřejmě bez ní asi neobejdou. Škoda, že nepoužili jediný exteriér. Alespoň jeden by přispěl k celému oživení filmu. Josef Polášek hraje konečně seriózní postavu a ne nějakého lehce opožděného blbečka. Jana Štěpánková s Jaromírem Hanzlíkem a jim sekundující Kolářová mají co dělat, aby celý film na svých bedrech utáhli. ()

Reklama

Huguette 

všechny recenze uživatele

Na původní Takovou normální rodinku nedám dopustit. Byla nádherně napsaná, vtipná, milá, hravá...ale to,co jsem viděla dnes večer - to nebyl vtip vyplývající ze situace, ale to byly násilně slepované, rádoby vtipné, ale bohužel kvůli tomuto způsobu podání trapně vyznívající, hlášky a situace. A chemií posedlá slečna mi připadala herecky těžce nedostatečná. A bohužel až nevkusně působí vykrádání, či spíš připomínání nesmrtelných hlášek z původního seriálu. Stejně hloupě a lacině se tomu tak dělo i v pokrčování klasiky Sněženky a machři. Prostě smutné, jak se dá nádhera, jako byla Taková normální rodinka - řekla bych - až ztrapnit. Toto pokračování mi přijde opravdu neuctivé k původní předloze. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

A't si říká, kdo chce, co chce, já jsem dostal to, co jsem očekával. Inscenační komedii (jako kinofilm, to není úplně povedený tah) s velmi podobným humorem původní rodince, je znát podoba scénáře. Nuceného humor je zde chvílemi pravda zbytečně až moc, ale ruku na srdce, v původní sérii byl také, avšak v tehdejší době byl přeci jen přirozenější, než jsme zvyklí na dnešní. Rozmístění vilky je prakticky stejné a musím uznat, že mě bavilo i obsazení herců. Zkrátka pokračování této rodinky neurazí, oproti remakovému paskvilu z roku 2008, je daleko víc koukatelnější, příjemější a věrohodnější. ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Taková normální rodinka se mi líbila o chlup víc...a to je co říct, protože to nebyla žádná sláva. Tady je děj jakási skládanka scének. Vše postrádá šarm původního seriálu, je to něco mezi trapnou českou reklamou s těmi milými tvářemi, co známe z televize, a Bakaláři. S filmem to nemá moc společného. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama