Reklama

Reklama

Temný příliv

Trailer

Kate je bioložka, která svůj život zasvětila zkoumání a pozorování žraloků. Neohroženě s nimi tráví čas pod mořskou hladinou a o její bezpečí se stará manžel Jeff, který je podmořským kameramanem. Jednou se ale vše vymkne kontrole a žralok zabije jednoho z členů týmu. Po této tragické události Kate s potápěním končí, a dokonce opustí svého muže a stahuje se do ústraní. Po čase uspořádá s ženou zemřelého kolegy výletní plavby pro turisty. Moc dobře se jim ale nedaří, většina turistů se touží potápět se žraloky. O výpravy za velrybami, tučňáky a lachtany moc lidé nestojí. Kate je na tom mizerně, stále se nepřestala vinit z kolegovy smrti a sotva zvládá splácet loď, do které zatéká. Její přátelé se ji snaží přesvědčit, aby dala Jeffovi druhou šanci a urovnala si svůj život. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

I na televizní inscenaci jde o neuvěřitelně předvídatelný film bez alespoň špetky náznaku, že by to neměla být taková nuda, jaká to ve skutečnosti je. Halle na Direct-To-DVD nedává tedy vůbec žádnou předzvěst obnovy kariéry. Film jem viděl, aniž bych o něm něco předtím věděl, takže standardní klišoidní zápletka typu "Mají co chtěli, tak o čem to je" je jasná od tak páté minuty filmu. ~ Hodnocení filmu: Zbytečný film. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby Celosvetovo $895,000Tržby za predaj DVD v USA $2,541,907 //počet predaných kusov 140,795║ Čeľuste po novom ale nie, nakoniec z toho ostala len taká žubrienka, film ktorý svoj potenciál vôbec nevie využiť, aspoň že tie zábery so žralokmi sú ako tak trošku s napätím a atmosférou, ináč zbytočnosť. /40%/ ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky moří a žraloků - možná. Jinak naprosto nudný film, který dokáže diváka uspat. Nakonec příjde finále, které ale celkový dojem z propadáku nezachrání. Jediné co oceňuji - proto alespoň jedna hvězda - jsou krásné záběry žraloků a snaha dosáhnout reálného snímku. Proč je to jenom ale tak dlouhé? ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi hodně líbilo. Není to typická žraločí vyvražďovačka plná kusanců, krve a ukousnutých končetin. Toho se zde nedočkáte. Ovšem pro lidi, kteří žraloky, jako takové obdivují, by film mohl být přínosem. Já jen z plného hodnocení musím jednu hvězdičku sundat opět a zase na moc protaženou stopáž. Ano, budu se opakovat, ale myslím, že i zde by bohatě stačila devadesátiminutová délka. Zkrátit mrtvé a nudné části by asi nebyl problém. Zrychlit plavání s tuleni nebo co to bylo, zrychlit hádky a nemělo by to chynu. Moc protažené. Co se ale týče žraločích útoků, pár se jich dočkáte i zde. Za mě tedy krásnách 85%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po parádním Turistas jsem se dost těšil co si Stockwell pro nás přichystal, ale tentokrát mě dost zklamal. Žraloky mám rád ale to co sliboval trailer se nesplnilo ani z půlky, žraloci se objevý jen na chvíli a tak celou dobu sledujeme partu herců kteří jsou nesympatičtí a to včetně Berry a furt něco řeší, takže nuda převládala. Nicméně Stockwell vždycky točí v nádherných krajinách a tak jsem se tady kochal opravdu nádhernou krajinou. Ale to je téměř jediné co bych na filmu vyzdvihl, tedy kromě skvělého a akčního finále, ale to trvá tak 15 minut z té přemrštěné délky. Dávám 2* a říkám na rovinu že na Stockwella už raději opatrně. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama