Reklama

Reklama

Ctrl Emotion

(studentský film)

Obsahy(1)

Závěrečná studentská práce Vojtěcha Kotka. Do hlavních rolí obsadil Jiřího Mádla, Mariku Šoposkou, Terezu Voříškovou a Světlanu Nálepkovou. Film vypráví o počítačovém technikovi Viktorovi (Mádl) a rozhlasové moderátorce Evelíně (Voříšková), kteří se jednoho večera seznámí v baru a stráví spolu noc. Následující den oba přemýšlejí o tom, co vlastně posledního večera provedli, přesto se nezávisle na sobě znovu pokusí sejít na místě, kde se poslední večer rozloučili. O chvíli se však minou a pokračují tak ve svých dosavadních životech. (BrckoGOS)

(více)

Recenze (99)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Vubec sem nevedel, ze Kotek se venuje i necemu jinymu nez herectvi a dabingu. Tenhle kratkometrazni filmek me nadchnul nejenom skvelym obsazenim hlavnich roli, ale i skvele promyslenym scenarem :) Dokazal bych si to predstavit i jako celovecerak, samozrejme s delsim pribehem, dost se tesim, jestli se tomu zacne venovat nejak ve velkym a proto nemuzu jinak nez 5*... ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Výborné dialogy, jako ze života. Jirka Mádla je ve své trojroli naprosto nepřekonatelný. Jsem opravdu nadšená, český kraťas ode mne dostává pět hvězdiček. A to prosím kraťas, který má na svědomí pan Kotek. Samotnou mě to překvapilo, ale nejde to jinak. Velkým neduhem českých filmů je naprosté odtržení od reality, to v tomhle filmečku neplatí. ()

Reklama

swinevenca 

všechny recenze uživatele

Naštěstí až teď jsem se kloudně podíval na profil filmu a nemůžu uvěřit, že je tady obsah celýho filmu, chudák, kdo si to přečte před zhlídnutím. Výbornej nápad, jak udělat zas jinačím způsobem den poté. Dialogy byly vybroušený, Voříšková je kočka a Mádl výborná držka, natož když se dva Mádlové hádaj. Paráda. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Mádl sice místama hraje to, co známe z jeho čertovskejch a podobnejch rolí, ale to vlastně nevadi. Je to totiž docela prdel. K tomu kvalitní Tereza Voříšková, která tím svým jemně nakřáplým hlasem fakt dostává. Jinak nápad s vnitřním Matrixem nebo co to je, docela dobry. Nejsu žádnej expert, ale kamera se místama zbytečně moc třese a noční záběry jsou moc tmavy, ale jinak mi na tom v podstatě nic nevadilo. Myslim, že Kotek se pochlapil a jde to s ním do kopce... v podstatě všichni mladí herci maj ještě něco před sebou. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 70%***TV/// Obsazení 10/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Kamera 5/10/// PLUS: režie, Jiří Mádl, Terezka Voříšková, Eliška Křenková, Vojta Kotek, vidět je opět pohromadě potěší, stejně tak potěší originální námět, v úvodu kamera "pohled z očí" MÍNUS: kdo Mádla nemusí, tak tady ho bude mít třikrát, u kamery mi vadilo natáčení v exteriérech, kde bylo velmi špatné osvětlení, skoro nebylo nic vidět./// Shrnutí: Na Vojtu Kotka bych řekl velice kvalitní, promyšlená a originální práce. Pro běžného diváka stravitelný, ba dokonce zajímavý příběh s perfektním obsazením. PS: Rád bych viděl všechny tři herce opět pohromadě v nějakém celovečerním filmu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Viktor (Jiří Mádl) vyjde ze záchodu, dostane od barmana (Vojtěch Kotek) Frisco bez brčka. V jednom z následujících záběrů se však brčko v láhvi objeví. (Rill)

Související novinky

Co si nenechat ujít na festivalu Pragueshorts?

Co si nenechat ujít na festivalu Pragueshorts?

27.02.2024

Ve středu 28. 2. vypukne 18. ročník Mezinárodního festivalu krátkých filmů Pragueshorts Film Festival, organizovaného každoročně pod hlavičkou MFF Karlovy Vary. Na ty nejlepší krátké filmy z Česka i… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno