Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná a celkem i zábavná krimikomedie vhodná na zabití nudy. Má ale drobnou vadu na kráse, je jedna z mnoha a tudíž se na ni brzy zapomene. Jak se rychle objevila, tak rychle zmizí. Katherine Heigl byla příjemná. Škoda, že vedle ní nebyl opravdu někdo stejně výrazný jako ona. Měla tady správnou babičku. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jak se obyčejná holka bez práce dostane k tomu, že loví zločince za peníze, dostane bez problému zbraň a a jakoby nic ji nosí v kabelce...Heigl je sice kočka, ale tenhle film je slátanina, která by "normálně" trvala tak 40 minut, jelikož tak dlouho by ona vydržela dýchat v tom prostředí. Co ale stálo za to byl pohled na Jasona OMaru, který byl neskutečně k sežrání a jen jsem každou chvilku čekala, kdy to oba dva nevydrží a bohužel "vyšetřování" půjde stranou ;) Taková lehká oddychovka na sobotní odpoledne, kdy venku prší a teplý čaj Vám chladí dlaně :) ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Exmanželce za odměnu jsem dala dvě za Butlerův úsměv, tenhleten paskvil si zaslouží jen tu jednu. "Slečna" je nebezpečná pouze sama sobě, hledaný polda si na tvrďáka dokáže hrát jen chvilku, pak změkne pod dojmem z jejích... wow fakt nevím, proč už zabírám třetí řádek komentu na film, kterému by stačila půlka jednoho... Nemám ráda Katherine Heigl, nevěřím jí pětinásobný průstřel srdce ani jednu vteřinu... Za co ta jedna hvězda? Za fajnou babi, takovou bych brala. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná a nezajímavá nuda s plochými charaktery, která se pokouší být komedií, romantikou i kriminálkou, ovšem selhává ve všech uvedených rovinách. Katherine Heigl by se měla hodně rychle sebrat, protože na ty její blbiny se opravdu nedá dívat. Nechápu, že to nešlo v ČR přímo na DVD, protože v kině to muselo být to pravé utrpení. 2/10! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Narodil jsem se nahý a nahý taky umřu. A ten čas mezi tím budu nahý." Jak nádherný životní program. Katherine tmavé vlasy hodně sluší. Vypadá tady úplně normálně a obyčejně, žádná načančaná slečinka, což je hodně fajn. Prakticky táhne celý film. Jen ji ten scénář toho mohl poskytnout ještě trochu více. Minimálně více humoru. Možná i akce. 2.5* ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)
  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)

Reklama

Reklama