Reklama

Reklama

Životy mnoha lidí se obrací vzhůru nohama poté, co potkávají Cécile - mladou svůdnou ženu. Provokativní a extrovertní Cécile má ráda volný sexuální život, který přestupuje společenské normy a porušuje tabu. Její styl života nutí i ostatní odhalovat sami sebe.
Q se snaží jazykem pocitů a těla ukázat mladé Francouze a poodkrýt jejich intimní vztahy. (Tamten)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Klubko zapeklitých vztahů se postupně rozmotává na pozadí sexuálních zážitků všech hrdinů. V popředí stojí hrdinka, pro kterou je sex způsobem manipulace s ostatními lidmi (nějak se nemůžu ubránit dojmu, že se autor inspiroval Nebezpečnými známostmi). Chvílemi je Q pouze o tom jednom. Vlastně to je celá podstata Q. Napřed sex, lásku pojďme řešit až po/tom (rozuměj po sexu). Je opravdu současná mládež takhle zkažená? Myslím, že ne. Vyústění scén se sprchou jsem nečekala a hovory ve sprše se mi zdály jako ty nejzajímavější. . ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nádherná Déborah Révy v roli neustále nadržené nymfomanky a její přednosti jsou rozhodně jedním z nosných prvků této francouzské "studie" ženské sexuality. Oproti ní je zde "nevinně" působící a zdrženlivá Helene Zimmer, jíž setkání se sexuálně nevázanou Cécile přinese nové, dosud nepoznané obzory. Takové snímky jsou jasně "Francouzská parketa", kde se nikdo nebojí před kamerou kompletně odhalit a i tento je natočen s přirozeností, kde je nahota, sexuální scény a nekonvenční vztahy před kamerou něco zcela obyčejného, za co se není třeba stydět. Jo, něco takového by si u nás nikdo natočit nedovolil. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní, když se divak seznámí dříve s pohlavním orgánem hlavní hrdinky, než s jejím obličejem. Přesto si to drží svou linii a nesklouzává k prvoplánovému pornu (nicméně v televizi to u nás rozhodně nikdy nepůjde :-) ). Viděno několik dní po Shame Steve McQueena a tak jsem se neubránil konfrontaci. Tento snímek má jakousi francouzskou auru, která je velmi zajímavá a atraktivní, ačkoliv není scénář natolik nosný. Kdyby film tak netlačil na pilu, co se týká explicity, tak mohlo jít o šířeji diskutovaný počin. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zase tak špatné to není. Jedná se o takovou milou bobří přehlídku, kde občas vykoukne i nějaké malinké hádě. Když se kouknu níže, tak si okamžitě uvědomím, že nejsem žena, tudíž snad ani cílová skupina. Nevím, jak moc je tím moje hodnocení a celkové vnímání filmu ochuzeno, ale žádnou myšlenku jsem z děje nevydedukoval. Zkrátka, vše se točí kolem sexu a o nic víc tu nejde. Kouknout na bobry mému zdraví zcela jistě občas neuškodí, takže jsem film zvládl. Bobrů se tu objeví více než by jeden čekal, takže minimálně za odvahu půjdu s hodnocením velmi vysoko. 3* ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

S. Nie ako Sparta ale ako Samoúčelnosť Sama. Exibícia normálne zahalených ľuďských partií prelýnaná dialógami bez hlavy a päty, s dejovým jadrom založeným na prachu po pozostalom, držanom v plexi priesvitnej kocke. Svojim spôsobom aj filmová lahoda skrze svoju netradičnosť... :D Ps: Nakoniec dvýham na 2*, pretože nejaké posolstvo to predsalen má. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama