Reklama

Reklama

Mladý muž, zlomený a bez práce, unese tři bohaté vysokoškoláky a žádá od jejich otců výkupné, aby zachránil svou rodinu... Paul Dynan je bez práce a budoucnosti, o které snil. Jeho rodina bojuje o přežití a on naplánuje dokonalý zločin - zbohatnout z jmění těch, co ho mají. Rozhodl se unést tři děti bohatých prominentů a žádat  výkupné ve výši 3 milionů dolarů. V průběhu dlouhé noci, kdy Paul a jeho komplici drží své rukojmí, se otcové musí rozhodnout mezi životem svých dětí a penězi. Na povrch vyjdou dlouho skrývaná tajemství. Když Paulovy komplici, kteří si rádi hrají se zbraněmi, stisknou spoušť a je prolita krev, perfektní plán se začne hroutit... (TV JOJ)

(více)

Recenze (37)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Film, který nenabídne nic nového, ale dokáže oprášit starý kabát a předvést ho jako nový. Nekteří herci jsou prostě zbyteční, temná stránka není tak temná a ani "bad guy", který alespon jedním okem naznačuje, jakým směrem by se měl příběh vyvíjet, není dostatečně cool a jeho emotivní scény jsou příšerně okaté. Škoda, že jsem si nenašel svojí obět, které bych fandil. Stačilo by, aby se někdo nedržel striktně scénáře a trošku se osvobodil. Potom bych tam hodil hvězdu navíc,protože to napětí a podívaná by tam jistě byla. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pěkný začátek a konec. Film s plánem. A plány já mám rád. Kluk má nemocnou mámu, nemají na léky, tak naplánuje únos. Jenomže jeho přítelkyně je ujetá a druhý komplic je magor, takže mě to celkem brzo přestalo bavit a nadával jsem, jak scénárista, co si vymyslí neschopné idioty, mrví film. Pak přišel závěr a bylo vymalováno. # Victor Garber má u mě malé plus. Problounil jsem si averzi vůči Devonu Bostickovi. # příběh 6 | hudba 7 | humor 0 | akce 3 | napětí 5 | pustil bych si znovu 4 ()

Reklama

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Ze začátku typický videfilm (či kanadský thriller ;), uprostřed jedna skupina diváků začíná tušit že tady jde o něco více a druhá se naopak začíná ztrácet a závěr určitě překvapující, který aspoň pro mě udělal z hlavní postavy, do té doby spíše "fešáka s patentem na rozum", chladnokrevného muže, který ví co chce a jde si za tím, a tím si film i zpětně za mě získal jistý respekt. Nápad se s originalitou potkal asi pouze v rychle se míjejících protijedoucích vlacích, ale o to tu ani nejde, co snímek ztrácí na tomto, získává na atmosféře a postupně se odkrývající rouškou všech příčin směřujích k jedinému následku...Na závěr jen řeknu, že herci a výsledku jejich snažení určitě taky nezamrzí, jak starší osazenstvo, tak jejich mladší kolegové :) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tři hovada unesou tři idioty a po jejich třech otcích chtějí tři miliony. To máme 3x3x3x3, což je 81. To je o 10 méně, než 91, což je délka filmu. A protože krát už jsme tu měli, a já nerad odčítám nebo dělím, zbývá součet. 1+0 je 1 a to je maximum, co za tuhle pitomost hodlám dát. ~~~ Všech devět osob se tu chová jako blbečci, zbohatlíci ze začátku, únosci furt, tatínkové od zjištění pravdy. Prostě takový teeny thriller o ničem. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

To nám ten Ray Liotta pěkně zestárnul, že jsem ho skoro ani nepoznal. Snímek docela milý překvapení, sympatický herecký výkony a i ten příběh byl stravitelnej. Ze začátku se dějově tváří jako laciný béčko bez špetky nápadu, ale konec (byť trochu překombinovanej a vzhledem k jedný postavě spíš neuvěřitelnej) vše vrhá o level výš, do solidního průměru. Menší rozpočet se projevil na skromnější výpravě a akci. Díky střídmý stopáži nedává snímek divákovi moc prostoru k nudě, tři slabší hvězdy. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama