Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Aneb co se asi do trojky nevešlo (naznačili nám to tam už tak trochu u závěrečnejch titulků). Nevybočuje to z řady a opět se tady setkáme s řadou idiotskejch kaskadéřin, nechuťáren a tentokrát míň s vtipem. Holt se tomu někdy už smějou jenom sami... Ale člověk se na to tak nějak musí dívat a zjistit, co je ještě napadne, hňupy jedny... chch... ()

odvedle odpad!

všechny recenze uživatele

to snaď nie! ako komédiu som už videl označené kde čo, ale toto? pár ludí sa mrzačí, ostatní sa na tom smejú ako debili a ešte to sa aj ľuďom páči? podľa hodnotenia 78%. Tak už sa ani nečudujem, že napríklad film Odcházení, či V peřině (to ma len teraz tak napadá) majú nízke hodnotenia. Ono to totiž nebude kvalitou filmov. To čo som videl - jackass - to je brak, odpad je ešte slušné hodnotenie! ()

Reklama

ludena 

všechny recenze uživatele

Tak na takomto niečom sa viem vždy zabaviť a Jackass opäť nesklamal. Nebudem v sebe zbytočne skrývať škodoradosť a z chuti sa zasmejem ako si chalani robia naprieky , podlosti a močia po sebe, Pre niekoho to je stupidná zábava , ale podľa mňa sa na takomto niečom vie zasmiať každý ! Ešte k tomu pripadá super hudba takže nezostáva nič iné ako 5 hviezd jednoznačne ! ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Parta Johnnyho Knoxvilla opět dorazila. A předvádí to, na co jsme zvyklí. Ale o nic hůře, spíše pořád lépe. Jackass 3.5 dává navíc vhled do zákulisí natáčení Jackass 3 a vlastně kousků téhle party jako takových, což je vzhledem k jeho obsahu dost osvěžující věc, která dává jejich skopičinám další rozměr mnohem lépe, než digitální 3D projekce. Tahle banda žije a je to poznat. Když vynechám těch několik kousků, které překročily mou hranici únosné nechutnosti (naštěstí jich většina byla už v J3), je to parádní ostrá zábava, kreativní, inovativní, důmyslná. Plná života. Přinejmenším za čtyři hvězdičky. Nebo se také na to můžeme podívat z druhé strany - nepochopené šaškování a samoúčelné nechutnosti, blbinky skoro na hodinu a půl. To pak můžeme dát Odpad nebo jako grand jednu hvězdu, a jí si spokojeně chrochtat k nyní již extra vyčpělému humoru třeba pánů Genzera a Suchánka (se vší úctou k nim, jeto baví, lidi jim to žerou, proč ne). ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Jackass 2.5 byl o malý kousek lepší než dvojka. Jackass 3.5 je lepší o celý kus! Jemná dokumentární forma se zajímavými komentáři podtrhuje extrémně zábavné kousky. Když člověk vidí všechny aktéry pohromadě, tak mu ani nedojde jak jsou všichni důležití a každý z nich dotváří jedinečnost tohohle projektu. R.I.P Ryan Dunn ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama