Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

KajlQ 

všechny recenze uživatele

Pičovinky tohohle typu jsou tak trošku můj guilty pleasure. Definitivně skvělý způsob jak se s chabrama zabavit je se na tohle koukat a diskutovat za kolik peněz byste do toho šli. Je opravdu prdel vidět tuhle bandu schytávat od býka, autobaterií do koulí, skákat do dálky s prdelí plnou tekutinou co vás nutí se vyprázdnit, být zavřený v místnosti a bouchat flašky plné Coca Coly, pleskanec rybou a magnum opus tohohle dílu ďáblova rukavice. Nepřestane vás udivovat co parta těhlech fetišáků na bolest napadne. Když působíte na štábu jackass nemusíte se bát jen o své zdraví, ale taky o své koule, o to abyste se nevyváleli v sračkách, aby vám nezaletělo dildo do prdele ale hlavně si budete muset dávat pozor na koňské sperma! ()

aRclite 

všechny recenze uživatele

Chvilku po Jackass 3D ihned pokračování ? Jasně ! A podle mě nejbrutálnější díl ze všech, s největším počtem možných úmrtí. Zábava je samozřejmě jako vždy originální, nechybí hora sprostých slov a výbornej Knoxvillův smích. Pokud vám je víc jak 60 let jako Vebalovi tady pode mnou, tak vám to nic neřekne, ale u mě osobně 7/10. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oproti jiným dílům spíše formát "behind the scene" a to znamená příliš mluvení a kdo příliš mluví, nemůže si zrovna provádět klystýr či pouštět proud do genitálií. Zdá se, že studnice nápadů vyschla a u některých scén jsem měl pocit, že stejný osud připravili hlavní aktéři i barům na svých hotelových pokojích.. Nu co, aspoň že si datel Woody zaťukal do větvičky - snad to stromek nebolelo.. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Pokud nemáte problém se smát se tomu, že si banda mládenců dobrovolně dělá těžko pochopitelné příkoří a naschvály, pak se v klidu posaďte a sledujte. Inteligentní humor tu není, ale je to prostě jednoduchá sranda, protože většina scének je tak absurdních, že se jim dá jen a jen smát, smysl totiž nemají žádný. Přiznám bez mučení, že já se smál, borci se tomu taky smějí, tak proč ne. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Jackass ma nikdy nedokázal osloviť. Pozeral som ho zväčša nie pre pobavenie, lež z dôvodu, aké koniny a streštenosti hlavný protagonisti dokážu vymyslieť. Niekedy vo mne vyvolali dokanca až hnus, či opovrhnutie...inokedy úsmev, či dokonca úžas. Avšak Jackass 3.5 bol vlastne ničím. V každom ohľade slabučký, ako keby došli tvorcom nápady a tak sem zostrihali absolútne všetko t.j. aj veci podpriemerné a nefungujúce. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama