Reklama

Reklama

Jason a Julie (Adam Scott a Jennifer Westfeldt) jsou už léta kamarádi, ale nechodí spolu. S nelibostí sledují, jak jejich nejlepší přátele, dva manželské páry, změnila svatba a narození dětí. Vyčerpání, nerudnost a ztráta smyslu pro humor. Tohle s člověkem udělá manželství? I proto Julie celkem bez váhání souhlasí s návrhem Jasona, že by spolu mohli mít dítě a dál si žili každý po svém. Když se narodí malý Joe, z obou jsou ti nejschopnější a nejvíc milující rodiče, které svět spatřil. Podařilo se jim přelstít tradiční systém? Důkaz se nebude hledat tak snadno, jak si mysleli… Ve vedlejších rolích filmu se představují Megan Fox a Edward Burns. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (79)

yangzhening 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení je dáno asi tím, že rodinná tématika je odsouzena k B vždycky předem. Tohle je takový rodinný Sex ve městě, jenže ryze výchovného charakteru. Všechno samozřejmě dobře končí a tak se žádné překvapení nekoná. Na druhou stranu komedie má limity vždycky, a já si myslím, že v rámci žánru se o lehce nadprůměrnou podívanou jedná. Dal bych dvě a půl hvězdičky, ale to nejde... ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Dokoukáno do poloviny, pak znuděně a zhnuseně vypnuto. Asi jsem viděl nějakou špatnou verzi, warez je záludný. Tady totiž nebylo nic vtipného nebo humorného. Šest lidí, dva páry s dětmi a dva přátelé, on a ona. Oba se znají, oba někoho občas mají a oba by chtěli partnera a děti. Nakonec se domluví, děcko mají spolu a přitom se stále snaží si k sobě někoho najít. Všechno je to takové hrozně "vtipné" a "humorné" a když jsem uviděl Megan Fox, lekl jsem se. Potěší snad jen přítomnost Chrise O'Dowda, jinak nic. Jdu proti proudu, ale věrný pocitu, kterým mě polovina filmu naplnila: odpad! ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Zajímavé co ještě ty lidi nedokážou vymyslet. Dva kamarádi se domluví se spolu budou mít dítě. Ovšem to je vše. Bez závazků. Bez vztahu. Pouze dítě. Půjde to? Skončí nakonec spolu? Téma celkem ujde, ovšem provedení je horší. Film mě po půlce nudil a finále bylo mdlé. Další kaňkou na kráse byly hádky ostatních párů. Byli trapné a přišli mi zbytečné. Celkem bych film ohodnotil jako horší průměr. Celkově 40% ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Hrozně nevyrovnané dílko, jež je překvapivě nejsilnější v čistě dramatických pasážích. Ne moc povedený humor zachraňuje hlavně dobré načasování - na chvíle, kdy selže i tento aspekt, ovšem není nouze. Co však filmu ubližuje s přehledem nejvíc, je závěr. Ano, rozuzlení se dá s naprostou přesností odhadnout po lehkém nástinu děje, ale pokud je provedeno elegantně, dovedu jej akceptovat. Zde si však tvůrci nejspíš řekli, že mě budou mučit, celé je to totiž přetažené o dobrých dvacet minut! 50% ()

lulu37 

všechny recenze uživatele

Jennifer Westfieldt je dosť svojská osôbka, priznávam, že niekedy Vás môžu tie jej umelé úsmevy vytáčať do nepríčetna, ale ako celok sú Friends with kids zábavnou komédiou, kde Vám najprirodzenejší a najvtipnejší prídu Maya Rudolph a Chris O´Dowd - typický párik, ktorý určite nájdete aj vo Vašom okolí. Myslím, že Jennifer vykreslila všetky postavy a vystihla viaceré pohľady na vzťahy, deti a domácnosť dosť dobre. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

  • Celý film bol natočený v americkom meste New York. (MikaelSVK)
  • Kristen Wiig, Chris O'Dowd, Maya Rudolph a Jon Hamm si společně zahráli již ve filmu Ženy sobě (2011). (žvanimírek)

Reklama

Reklama