Reklama

Reklama

Jason a Julie (Adam Scott a Jennifer Westfeldt) jsou už léta kamarádi, ale nechodí spolu. S nelibostí sledují, jak jejich nejlepší přátele, dva manželské páry, změnila svatba a narození dětí. Vyčerpání, nerudnost a ztráta smyslu pro humor. Tohle s člověkem udělá manželství? I proto Julie celkem bez váhání souhlasí s návrhem Jasona, že by spolu mohli mít dítě a dál si žili každý po svém. Když se narodí malý Joe, z obou jsou ti nejschopnější a nejvíc milující rodiče, které svět spatřil. Podařilo se jim přelstít tradiční systém? Důkaz se nebude hledat tak snadno, jak si mysleli… Ve vedlejších rolích filmu se představují Megan Fox a Edward Burns. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (79)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Zajímavé co ještě ty lidi nedokážou vymyslet. Dva kamarádi se domluví se spolu budou mít dítě. Ovšem to je vše. Bez závazků. Bez vztahu. Pouze dítě. Půjde to? Skončí nakonec spolu? Téma celkem ujde, ovšem provedení je horší. Film mě po půlce nudil a finále bylo mdlé. Další kaňkou na kráse byly hádky ostatních párů. Byli trapné a přišli mi zbytečné. Celkem bych film ohodnotil jako horší průměr. Celkově 40% ()

lulu37 

všechny recenze uživatele

Jennifer Westfieldt je dosť svojská osôbka, priznávam, že niekedy Vás môžu tie jej umelé úsmevy vytáčať do nepríčetna, ale ako celok sú Friends with kids zábavnou komédiou, kde Vám najprirodzenejší a najvtipnejší prídu Maya Rudolph a Chris O´Dowd - typický párik, ktorý určite nájdete aj vo Vašom okolí. Myslím, že Jennifer vykreslila všetky postavy a vystihla viaceré pohľady na vzťahy, deti a domácnosť dosť dobre. ()

Reklama

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Příjemná pohodovka, která bude asi bližší lidem, kteří mají děti. Obsazení je velmi dobré, i proto jsem čekala od filmu podstatně větší zážitek. Nakonec ale tento počin k něčemu je... Megan Fox konečně ukázala, že umí hrát. Umí se tvářit i jinak, než jako prvoplánová femme fatale. Řekla bych, že Megan našla žánr, který jí bude sedět a ve kterém by se i mohla rozvíjet. Tedy romantické komedie. Totiž v romantických komediích herečka jako Megan chybí. Máme tu úžasnou Katherine Heigl, která obvykle hraje lehce praštěné organizátorky všeho, ale silnou krutě upřímnou lehce netaktní krásku jako Megan postrádám. Miss Fox by tedy mohla zaplnit díru na trhu a více tak rozvinout svůj skrytý potenciál. Rozhodně doporučuji všem, kdo si doposud - stejně jako já - mysleli, že Megan Fox neumí hrát. ()

yangzhening 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení je dáno asi tím, že rodinná tématika je odsouzena k B vždycky předem. Tohle je takový rodinný Sex ve městě, jenže ryze výchovného charakteru. Všechno samozřejmě dobře končí a tak se žádné překvapení nekoná. Na druhou stranu komedie má limity vždycky, a já si myslím, že v rámci žánru se o lehce nadprůměrnou podívanou jedná. Dal bych dvě a půl hvězdičky, ale to nejde... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako mistr partnerského kompromisu, který se většinu času vychytrale schovává pod pantoflem, vím naprosto přesně, že vztah s putovním dítětem nefunguje. Ani s tím plánovaným a v tomto případě mi připadalo, že ta zápletka je příliš umělá. Všechny rodiny jsou ještě k tomu vystresované a celkově sledování tohoto snímku vyvolává pochopení pro sníženou porodnost. Přesto jsem zastáncem manželství, ale je to pouze pro silné osobnosti, které mají smysl pro dobrodružství, nervy z ocele a umí se mistrně vyhýbat předmětům, které obvykle nelétají. A jestli tento blábol jako obvykle čte Megan Fox, tak jsem povinen jí sdělit, že každé druhé úterý v měsíci mám kolem poledne skoro dvě minuty volno, takže kdyby měla zájem, tak jí ukážu pět nejrychlejších výstřiků na světě. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

  • Celý film bol natočený v americkom meste New York. (MikaelSVK)
  • Kristen Wiig, Chris O'Dowd, Maya Rudolph a Jon Hamm si společně zahráli již ve filmu Ženy sobě (2011). (žvanimírek)

Reklama

Reklama