Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy získá práci pečovatelky ve starém zpustlém domě u paní Jessel, která je v kómatu. Poté, co se doslechne, že by dům mohl ukrývat poklad, rozhodne se jej s kamarády prozkoumat v naději, že poklad naleznou. Tím se však započne série nevysvětlitelných událostí, které Lucy navždy změní. (Caminzind)

Recenze (169)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Po dlouhém, až úmorném, čekání než se něco začne něco dít, konečně přichází nějaká akce, která ale uteče velmi rychle. Akce, klid, klid, akce. K tomu akce taková, že pohled na moc moc starou ženu, jak hbitě skáče na hlavní hrdinku, když ještě před chvílí byla na kapačkách a nikdo by jí nedával více než týden života, působí vcelku až úsměvně. Až na toto film působil vcelku obstojně a na postavu Lucie se i dobře koukalo. Musím velmi pochválit postavu Anny, jelikož při společné scéně s Lucií jsem měl opravdu husí kůži. Jinak film plynne až moc svěže a skončí dříve, než člověk stačí dostatečně pobrat, co se stalo. Aspoň ten happy end byl vcelku hezky udělaný. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Uf! Z tohoto mám smíšený pocit. Pomalejší, nicméně slušně otáčky nabírající první polovinu vystřídá regulérní bububu starýho baráku. Až po sem to funguje. V závěru však přijde jakýsi upírský béčko, což u mě nezafungovalo jako celek. Film je zručně natočený a s kvalitním gore, ale s ohledem na rozuzlení ho řadím do o chlup lepšího průměru. 69% ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Tak ja som spokojný. Bustillo a Maury dokázali, žo budovať atmosféru vedia i v menej akčnom filme ako bol Inside a tá atmosféra sa mi teda poriadne ľúbila. Trojica kamarátov sa rozhodne okradnúť nechutne bohatú bezvládnu starenku o jej poklad, pričom zisťuje, že tá starenka nie je až taká bezvládna a poklad nie je zrovna v zlatých tehličkách. Prostredie, atmosféra, krvavé scény a hlavná hrdinka ako i starenka a baletka všetko parádne. Len tak ďalej páni, len smelo točte strašidelné príbehy. ()

GrungeChild 

všechny recenze uživatele

Příjemná návštěva strašidelného domu, a na rozdíl od pouťových atrakcí, tahle skutečně stojí za to! Líp než J*A*S*M to neřeknu, v podstatě ani není potřeba, jen bych trochu pozměnil závěr. Já si tuhle procházku po děsivě přitažlivém neznámu užil. Neptejte se proč, prostě jen nasedněte do vozíku, držte se zábradlí, a nechte se učarovat. 4* ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vizuálně i dějově trochu přeplácaný horrůrek na téma "tři teenageři a strašidelný dům". Přesněji jedna holka, hezká, prsatá a heterochromická, a dva kluci, jeden blbější než druhý (a i ten druhý, který je blbý méně než prvý, je blbý až moc). Blbost v jednání tohoto trojlístku a stupidita jeho vzájemných rozhovorů mi zabraňovaly, abych si film užil aspoň jako relaxační mozkovýplach. Pak zde máme ovšem ještě jednu zajímavou paní pečovatelku, která autem sráží mladičké cyklistky a pak je porcuje ve vaně (trestuhodně málo rozvedená dějová linie), jednu babku v kómatu na smrtelné posteli s dýchací maskou (která však není tak úplně v kómatu) a několik malých mumifikovaných a kyborgizovaných baletek v roztomilých šatičkách. Posledních dvacet minut je sice nejzmatenějších a nejpřeplácanějších, ale také nejpohlednějších a nejzajímavějších, dal bych za ně čtyři hvězdy, ale za celý film se mi zdají čtyři hvězdy moc. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Interiéry se natáčely od 20. září do 22. října 2010 v Paříži a poté exteriéry až do 12. listopadu v Bretani (zejména v Quimperu, Locronanu a Rosmeuru). (bianci)

Reklama

Reklama