Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (541)

liskam 

všechny recenze uživatele

Asi jediné co bych na tomhle filmů opravdu pochválil, je to, že jsem u něj neusínal. Ano, může se to zdát málo, ale není. Jsem unavený, jsou více jak 3 hodiny ráno a já tu píšu komentář k tomuhle snímku. Takže by se dalo říci že jsem se nenudil. To je ale asi opravdu vše. Film jako takový je po všech stránkách průměrný až podprůměrný. Ano jde jen o nějakého bitkaře, tak co bych na tom měl hledat, ale já bych chtěl stejně víc, protože tady všechno odflákli. Jak komediální stránku, tak výběr herců, tak dramatickou stránku, tak i love story. Dál jsem sice 3 hvězdy ale procentuálně je to pod 50% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak takovou bombu jsem snad ani nečekal. Seann William Scott v roli bitkaře je skvělý a nemá chybu. Nedávno jsem viděl Maurice Richard a ten byl dokonalý po hokejové stránce. Goon je opak a dělaný jako komedie, zaměřuje se na bitky než hokej a svou dokonalost také má. Já se neskutečně bavil a i když není příběh nikterak zvláštní, tak děj je od začátku skvělý. Fanoušek hokeje si své najde, poněvadž kdo když kouká na hokej občas nechce nějakou tu bitku na odreagování... 10/10 = 100% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je něco pro fandy technického hokeje hraného vesměs bez rukaviček. Sice si užijí víc krve, než puků zatoulaných do sítě, ale toho hodného, slušného a krvelačného kluka je třeba povzbudit, aby byl připraven na to, až se mu před bušící pěstičky postaví rolba nebo nějaká ještě zákeřnější obluda. Musím se studem v oku přiznat, že jsem se bavil, ač si z hokejových utkání obvykle pamatuji spíše výsledky než počty vyražených zubů. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Není to film o hokeji, ale o boxu na ledě. O. K., když se to Kanaďanům líbí... Akorát to není sport, jen rvačka. ___ Milá je Stiflerova proměna. Seann William Scott se nabráním let a kil proměnil z nesympaticky pichlavého puberťáka na docela sexy mužného chlapíka. Otrávil Baruchel a jeho pubertální projev plný tupých lascivností. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Možná nejlepší komedie tohoto roku, která pojednává o kanadské hokejové pralesní lize a její komediální síla je skrytá především v jednotlivých hráčích a jejich totální apatii vůči týmu. Dokonale nevtíravý film, kde nic nepůsobí uměle a zbytečně. S.W. Scott hraje perfektně a film má dokonce i záblesk poselství, které je podáno bez klasického patosu a klišé, které se objevuje v 90% sportovních filmů. Americký "Okresní přebor", pro mě mnohem zábavnější a zajímavější, zesměšňování hokejového sportovního klišé je zkrátka zábavnější, na fotbal si nemůžete vzít dámské brusle. 90% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Liga EMHL, jejíž zápasy sledujeme ve filmu, je 2. nejvyšší, tedy na úrovni AHL (farma NHL), a je také inspirována 2. farmou ECHL. Hráči ECHL pobírají menší plat a mají horší podmínky cestování z hlediska služeb, než hráči AHL (jak v AHL, tak ECHL se výhradně cestuje autobusem). (3T)
  • V zápase proti Concorde Minutemen má Xavier Laflamme (Marc-André Grondin) ve chvíli, kdy vstupuje na trestnou lavici, stále na dresu "A", označující asistenta kapitána. Tato hodnost mu však byla odebrána již před tímto utkáním kvůli špatnému chování. (kukys)
  • Fiktivní postava Xavier LaFlamme (Marc-André Grondin) má ve skutečnosti představovat kanadského hokejistu Krise Letanga. Jmeno LaFlamme bylo převzato od Letangovy manželky Catherine Laflamme. Filmový Ross Rhea (Liev Schreiber) je ve skutečnosti kanadský hokejista John Scott. (mirakom)

Reklama

Reklama