Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ti studenti byli vážně chytří...to že vrahounem bude jeden z nich člověku dojde asi pět vteřin po prvním mordu a kdo by to tak mohl být člověku dojde o celých deset vteřin později. Až tak tajemný film to je. Zabiják má rachitické tělo zahalené černým outfitem a jako bonus masku Smrťáka která vypadá jako vystřižená ze čtvrtky o výtvarce. Dále má pořádné nádobíčko s kterým přefikne třebas Lindu Rybovou a pak se doslova urve ze řetězu a píchá a bodá každou a každého komu se postaví...do cesty. Mezi vším pícháním sledujeme milostnou zábleptku kde ona miluje jeho, on ji, ale šukal i s jinou, která s ním chce šukat dál, ale zároveň má ráda i ji. Tak si dejte trojku hovada !!! Nechat vrahouna aby do samiček či samečků mohl bodat svou čepel se potenciální objekty zájmu brání a tak je vrahoun čím dál nasranější a bodá je násilím až krev cáká na všechny strany jak z pičky mladé panny. Na konci se vrah odhalí a zkusí opíchat i hlavní hrdinku a jejího kluka, ale to si už dovolí dost a tak se strhne finální blitka...to byl zase jednou horor jak prase. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Mám averzi vůči německým producentům a "filmařům" obecně. Zejména pak proti jejich neutuchající snaze, za každou cenu kopírovat mizerný žánr, mizerných US filmů, točených mizerným stylem... Kdyby k tomu proboha alespoň ti Němci (coby proslulí pedanti) nepřistupovali tak strašně vážně a neprogresivně?!... Jednu * za přítomnost několika našich herců ()

Reklama

Hadža 

všechny recenze uživatele

No viděl jsem i větší kraviny!!!Ty dvě hvězdičky jsou za tu jízdu tobogánem přímo na mačetu,a že jsem konečne viděl Liberecké vodní centrum,jelikož jsem tam ješte nebyl!Děj je stejný jako u desítek podobných filmu, pokud vám nevadili ,tak by vám neměl vadit ani tento!Parta mladých lidi po maturitě(i když dělali všichni maturitu asi po třicítce!) se jde bavit a objevi se vrah!Jediné co je snad trochu jiné je jen prostředí bazénu!Kdyby do hlavni role alepon obsadili atraktivní herečku,tak bych přihodil ještě jednu!!! ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať na čo som práve myslel ked som si kedysi tento film napálil na dvd a pozrel. Maximálne ujetá chujovina plná nesympatických hercov. Jediný sympaťák tu bol tak maximálne James McAvoy ale ten vo filme povedal pár slov a zabili ho. A to odhalenie vraha je fakt na facku. Vyhýbajte sa oblúkom tejto srágore. ()

Bay_watch odpad!

všechny recenze uživatele

Děte se utopit! Totální shit, kterej je i na slasher hrozná podívaná. Když už je ale scénář tak otřesně pitomej a "herci" tak toporní a nesympatičtí, tak to aspoň měli vycpat nějakejma pěknejma babama... čehož jsem se nedočkal. Nevím proč, ale ani jedna z nich se mi nelíbila... vlastně jo, Isla Fisher je tu pořád stejně pěkná jako v Nesvatbovejch. Škoda, že tak brzo umřela. Vsadím se, že by v pohodě odtáhla celej tento "filmovej skvost"... No nic, jdu si pustit Vřískot. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy se před školou absolventi domlouvají na noční illegální párty, je v záběru dívka, která si zapaluje cigaretu. Avšak ihned po střihu si tu samou cigaretu zapaluje znovu. (x_silver)
  • Přestože příběh filmu je zasazen do Prahy, interiéry bazénu se točili v Liberckém aquaparku a exteriéry v Příbrami. (x_silver)
  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)

Reklama

Reklama