Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla Top Gear USA poprvé, bylo to pro mě obrovské zklamání. Nebyl tam Clarkson, Hammond ani May, a navíc i humorem byl tohle takový chudý příbuzný. Naštval mě. I tak mi to nedalo, a po době jsem se na TG USA podívala znovu. Teď už ne jako na Top Gear, ale jako na pořad o autech, lepší než Autosalon, horší než TG. A překvapivě se mi TG USA líbil. Takový fajn pořad o autech na odpoledne. Že bych nedočkavě očekávala každý premiérový díl, to se asi nestane, ale když nebudu mít co dělat, tak se na TG USA určitě ráda kouknu.. I když Adam Ferrara mi tam nesedí dodnes a Rutledge a Tanner jsou lepší. Jenže Jeremy, Richard a James jsou MILIONKRÁT lepší a nikdy se nedají nahradit :). Takže TG USA radši doopravdy nebudu brát jako Top Gear. 75% ()

Mandalorian odpad!

všechny recenze uživatele

"Jedu s autem a ono má řadicí páku. díívnýýý." "Angličani fuj... Angličani ble... Angličani ne..." Krutě antianglickej humus, kterej v jednu chvíli tvrdí, že je to auto super. Pak zas ne, pak jo, pak ne, pak jo a pak ne, protože je anglický. Vrchol ubohosti k nám pro změnu přišel z USA. Čemu se divím ? Ničemu. Silácký keci od země, která umí z 95% stavět auta s VELKOU V8 vpředu a náhonem na zadek. ()

Reklama

Dragiii 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv o dost zaostává za britskou verzí tohoto skvělého pořadu, stále se jedná o kvalitní počin, který v žádném případě nezasluhuje tak nízké celkové hodnocení. Jistěže, Američané nesahají britskému triu ani po kotníky, ale nutno říct, že nasadili laťku velmi vysoko. I tak se ale americká verze řadí mezi kvalitnější motoristické pořady a podprůměrné hodnocení si rozhodně nezaslouží. ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Já jako velký fanoušek "originálního" britského Top Gearu jsem se velmi obával o kvalitu tohoto seriálu, ale po zhlédnutí několika dílů musím otevřeně říct, že je to až překvapivě snesitelné. Samozřejmě je to přesná kopie britského motoristického seriálu, interiéry, akce a testovací řidič to vše je téměř stejné jako ve starém TG, ale i tak má tento seriál něco do sebe a celkově se mi líbí. Trojice moderátorů se mi zpočátku zdála nesympatická, ale postupem času jsem jí přišel na chuť, testovaná auta jsou zajímavá a stejně tak i dosavadní obsah a úkoly, které můžeme v seriálu vidět. Počkám na dalších pár dílů a budu doufat, že kvalita bude jenom stoupat a nebo minimálně stejná. Jsem docela mile překvapen! ()

GRl3V 

všechny recenze uživatele

Pokud budu tenhle pořad brát jako samostatný celek a srovnám ho třeba s autosalonem, má čtyři hvězdy jak vyšitý, ale protože se to jmenuje Top Gear a protože já jsem obrovský fanoušek Top Gearu, tak výš ja dvě jít nemůžu. Když to tvůrci pořadu pojmenovali Top Gear, museli vědět že se srovnání nevyhnou, ale amíkům je to nejspíš buřt. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama