Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Mandalorian odpad!

všechny recenze uživatele

"Jedu s autem a ono má řadicí páku. díívnýýý." "Angličani fuj... Angličani ble... Angličani ne..." Krutě antianglickej humus, kterej v jednu chvíli tvrdí, že je to auto super. Pak zas ne, pak jo, pak ne, pak jo a pak ne, protože je anglický. Vrchol ubohosti k nám pro změnu přišel z USA. Čemu se divím ? Ničemu. Silácký keci od země, která umí z 95% stavět auta s VELKOU V8 vpředu a náhonem na zadek. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Bohužel, americké variantě nejlepšího motoristického pořadu se ani z části nepovedlo zachytit onoho zábavného ducha, na kterém stojí a padá originál. První série je hlavně o hledání identity, zatímco druhá, ve které už si tvůrci rozmysleli, že nechtějí být jen čistokrevnou kopírkou, jasně dokazuje, že v americkém prostředí to prostě nemůže pořádně fungovat. Neslaní a nemastní moderátoři a výzvy které ačkoliv místy zavání zábavností umlátí nudná omáčka okolo. Pro Američany možná dostatečná porce (pořád lepší než ostatní produkty televizního vysílání), nicméně já raději volím originál. ()

Reklama

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

viděl jsem v letním suchu po dlouhé době díl a veliká bída.Jako pořad o autech je to celkem OK,protože takových jsou stovky,ale vzhledem k tomu,že se to jmenuje Top Gear a srovnání s originálem se neubrání je to těžký průser.Nesympatická hlavní trojice by se ještě dala přežít,ale ten humor tam (pokud se to tak dá nazvat)je hodně slabej i na ameriku... ()

fire.wall 

všechny recenze uživatele

Nepovedená kopie opravdového Top Gearu. Bez tří sehraných bavičů, navíc se stejnými vtipy a soutěžemi (nic originálního) to stojí za prd. I stiga tam mají - to už na mě bylo moc a během prvních reklam jsem se rychle přesunul k počítači. Tak to shrnu: staré vtipy, které nejsou dobře podané, nic originálního, o moderátorech ani nechci mluvit - když se na to tak koukam tak už bych to mohl pomalu přepsat na 1 hvězdičku... ()

111tom111 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak USA Top Gear nemá na ten gritský ani po kotníky.Vždyt ten humor není snad ani k smíchu ...to je spíš k pláči ...už jen to jak se snaží napodobovat a vše věrně kopírovat a opičit se po britském top gearu mě děsí....Je to opravdu ubohost že Američané nedokážou vymyslet něco svého.Měli by se stydět a je to opravdu ostuda pro celé USA... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama