Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nechápu komentáře, které nadávají na kopírování britského originálu. Je to licencovaný pořad, tudíž se všemi náležitostmi originální licence Top Gearu. Je jasné, že americká verze nedosahuje kvalit britského Top Gearu (navíc je o třetinu kratší), ale v období, kdy má britský Top Gear pauzu mezi sériemi, je US verze ideální a zcela neškodnou motoristickou seriálovou výplní. Tanner s Adamem jsou fajn, Routledge lehce zaostává, ale i on dokáže pobavit. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž, není to totéž. Licencování funguje možná u hamburgerů, ale u kultovních pořádů ZÁSADNĚ ne. Nechápu, že z celého USA vybraly zrovna takové tři bobánky. Snad bylo všem jasné, že značku TOP GEAR dělají hlavně ksichty a ne auta. Můžete předvést jakékoliv auto, ale když ho prezentuje debil, je to k ničemu. Jak to zpívá Svěrák v té své písni? Nepřestávááám se divit světu... ()

Reklama

Dragiii 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv o dost zaostává za britskou verzí tohoto skvělého pořadu, stále se jedná o kvalitní počin, který v žádném případě nezasluhuje tak nízké celkové hodnocení. Jistěže, Američané nesahají britskému triu ani po kotníky, ale nutno říct, že nasadili laťku velmi vysoko. I tak se ale americká verze řadí mezi kvalitnější motoristické pořady a podprůměrné hodnocení si rozhodně nezaslouží. ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Já jako velký fanoušek "originálního" britského Top Gearu jsem se velmi obával o kvalitu tohoto seriálu, ale po zhlédnutí několika dílů musím otevřeně říct, že je to až překvapivě snesitelné. Samozřejmě je to přesná kopie britského motoristického seriálu, interiéry, akce a testovací řidič to vše je téměř stejné jako ve starém TG, ale i tak má tento seriál něco do sebe a celkově se mi líbí. Trojice moderátorů se mi zpočátku zdála nesympatická, ale postupem času jsem jí přišel na chuť, testovaná auta jsou zajímavá a stejně tak i dosavadní obsah a úkoly, které můžeme v seriálu vidět. Počkám na dalších pár dílů a budu doufat, že kvalita bude jenom stoupat a nebo minimálně stejná. Jsem docela mile překvapen! ()

111tom111 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak USA Top Gear nemá na ten gritský ani po kotníky.Vždyt ten humor není snad ani k smíchu ...to je spíš k pláči ...už jen to jak se snaží napodobovat a vše věrně kopírovat a opičit se po britském top gearu mě děsí....Je to opravdu ubohost že Američané nedokážou vymyslet něco svého.Měli by se stydět a je to opravdu ostuda pro celé USA... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama