Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Dragiii 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv o dost zaostává za britskou verzí tohoto skvělého pořadu, stále se jedná o kvalitní počin, který v žádném případě nezasluhuje tak nízké celkové hodnocení. Jistěže, Američané nesahají britskému triu ani po kotníky, ale nutno říct, že nasadili laťku velmi vysoko. I tak se ale americká verze řadí mezi kvalitnější motoristické pořady a podprůměrné hodnocení si rozhodně nezaslouží. ()

Nathaniell odpad!

všechny recenze uživatele

Největší sranda na tom je, že to někdo udělal a myslel to vážně... Ne, nemám v plánu srovnávat s trojicí May, Clarkson, Hammond. A ani to dělat nebudu a nikdo mě z toho nemůže osočit, jelikož Matt LeBlanc je od 23. série TG SUPER... Ale o to tady nejde. Problém je v tom, že nějakej americkej vejškrabek vzal anglickej pořad, sebral mu koule a humor a nazval to - Top gear USA... Viděl jsem jen dva díly a nemám žaludek už vidět další. Původní britská série mě kdysi upoutala úplně prvním dílem (ještě tam ani nebyl James May ale nějakej silnější týpek) a já si říkal, že je to líbivý. Ale tenhle (ošklivé slovo) se nemá kam vyvíjet. A vůbec, ať si to narvou do řiti. Nemusí se snad u nás vysílat každej hnus, kterej kde vznikne, ne? Ačkoliv na druhou stranu: Když můžou dávat televize filmy od Asylum... ... ODPAAAD (Ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo..) ()

Reklama

hiding 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezáživné nevtipné a americké takže asi tak nanejvýš ta jedna hvězda Trošku bych to přirovnal k Červenému Trpaslíku USA = anglický(originál) = výtečný Americké napodobení = odpad ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

viděl jsem v letním suchu po dlouhé době díl a veliká bída.Jako pořad o autech je to celkem OK,protože takových jsou stovky,ale vzhledem k tomu,že se to jmenuje Top Gear a srovnání s originálem se neubrání je to těžký průser.Nesympatická hlavní trojice by se ještě dala přežít,ale ten humor tam (pokud se to tak dá nazvat)je hodně slabej i na ameriku... ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Spíše mi to příjde jako hodně nepovedená parodie na TOP gear! V podstatě tohle americké trio zkouší napodobovat to trio britské a vůbec jim to nejde! Přehrávají, protože jsou špatní herci a popravdě bych to nesledoval i kdybych byl americký patriot a na zdi měl americkou vlajku a permanentku do KFC. :D ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama