Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Tommy.D 

všechny recenze uživatele

Není to až takové peklo, jak tu spousta lidí tvrdí. Samozřejmě, že Top Gear je jen jeden a nikdy se mu nic podobného rovnat nemůže, ale pokud se na TG US koukám jako na Automoto Revue, pak je to občas celkem i sranda. Jediný schopný z té slavné trojky je jen Tanner, který to víceméně táhne (a kvůli kterému se na to dá koukat). Dost mi ale vadí americký syndrom "most powerful / demanding / dangerous / whatever in the world", kde "world" přirozeně znamená USA. Každopádně jako filler, než vyjde nová řada Top Gearu, dobrý. ()

dwyane 

všechny recenze uživatele

To, co někde funguje neznamená, že to musí fungovat i někde jinde. UK Top Gear= Originál...a ten je jen jeden. Možná by bylo lepší změnit název a trochu to hodit víc svým směrem, Americkým...Anglie není Amerika a naopak. Plus ještě jedna důležitá věc a tou jsou osobnosti-moderátoři. Kam se hrabou na UK. ()

Reklama

GRl3V 

všechny recenze uživatele

Pokud budu tenhle pořad brát jako samostatný celek a srovnám ho třeba s autosalonem, má čtyři hvězdy jak vyšitý, ale protože se to jmenuje Top Gear a protože já jsem obrovský fanoušek Top Gearu, tak výš ja dvě jít nemůžu. Když to tvůrci pořadu pojmenovali Top Gear, museli vědět že se srovnání nevyhnou, ale amíkům je to nejspíš buřt. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž, není to totéž. Licencování funguje možná u hamburgerů, ale u kultovních pořádů ZÁSADNĚ ne. Nechápu, že z celého USA vybraly zrovna takové tři bobánky. Snad bylo všem jasné, že značku TOP GEAR dělají hlavně ksichty a ne auta. Můžete předvést jakékoliv auto, ale když ho prezentuje debil, je to k ničemu. Jak to zpívá Svěrák v té své písni? Nepřestávááám se divit světu... ()

Novom 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že se domluvili s Brity o používání stejného názvu, už takhle se dost plete s Fifth gearem, ale to, že vlastně převzali úplně všechno, od znělky, přes logo až po Stiga, to dle mého názoru přehnali. Nejedná se o nic jiného, než o trapnou parodii na Top Gear z Británie. Chvíli jsem čekal, kdy někde zpoza kulis vylezou původní moderátoři a vyhodí konečně ty tři americký tlachaly, kteří se tváří, jako že jsou to všechno jejich nápady. Humor je neuvěřitelně kýčovitý, pokud to tedy měl humor být. Viděl jsem jsem sice jen pár dílů první série, abych si udělal obrázek. Jedna hvězdička snad jen za pěkná auta, člověka docela mrzí, že američani všechno dokážou takhle zkazit. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno