Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, jako kdyby banda lidí (jeblých amíků), kteří si hrajou na obchodníky, znalce, starožitníky, předváděla, jak nemá vypadat aukce. Prostě se přijede k nějakýmu (nikdo neví, kde se ty "opuštěný" sklady vzaly) skladu, rychle mrknou dovnitř a pak hází nějakýma sumama s tím, že doufají, že se tam najde něco cennýho. Je to vlastně takovej gambl v přímým přenosu. Kdyby nechali lidi hrát v kasínu a sázet, taky by někdo vyhrál a někdo ne. A vůbec nejhorší je, jak se všichni tváří, jako by jim patřil svět. ()

oskiii

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Pawn Stars, se tenhle pořad strašně rychle zají. Otevře se sklad, pak se minutu přehazují, následuje vyklizení. Nic tam není, pořád nic…najednou záběr na vykulené oči, dramatický podkres..reklama. Borec ohodnotí, následuje konečný součet, respektive jeho odhad. Jednou, dvakrát fajn, ale sledovat v podstatě pořád dokola to samé, dost rychle omrzí. Včetně těch strojených konfliktů. ()

Reklama

Bambulin 

všechny recenze uživatele

Zpočátku ucházející. Postupem času to ztratilo na zajímavosti. Moc přehrávání a úmyslných rozbrojů. Moc machrování. Nejlepší byl Dave. Největší vidlák Darrel. Jarod ušel, Brandi ne. Z těch "vocasů" který zkoušeli místo Davea jsem byl alergický na Balela. Ještě, že si to hodil v garáži. Ten černej zápasník Ivy po něm docela ušel. Samostatné hodnotím dražitele. Miss antipatie Laura a od pohledu sráč Dan Dotson. Když jsem viděl, jak na sebe ukazuje prstem, těsně před rvačkou s Dejvem, tak bych mu ji taky natáhl. A tý náně bych jednu vrazil, ženská neženská. Mlátila do něj jak děvka při elpíčku (LP-loupežné přepadení) a Dave ji jen "lehce popostrčil". ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Fajn na oddych a zabitie času. Treba to stále brať ako šou, ktorá má scenár. Získané peniaze sú iba relatívne, nikto neskúma za koľko reálne tie veci predali alebo že ich vôbec predali, keďže by na to nebol ani čas. Na History Channel skutočne netradičná šou, ktorá patrí úplne niekam inam. Videl som všetky časti. Kovbojský nádych má svoje čaro. Brandi Passante je v celku fajn zlatá buchta, naživo vyzerá oveľa lepšie ako na všetkých fotkách, ktoré kolujú internetom. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Jako pořad to není špatný, ale je to tak uměle hrané až to bolí. Před chvílí byla epizoda v New Jersey kde se jim nedařilo a nic nemohly koupit a světe div se ke konci koupily dva nejkvalitnější sklady a dokonce za ně skoro nic nedaly to jim nežeru. Nejlepší komentář netahlo úplně výstižně to zde napsal dokonce i s kritikou csfd. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Jedna z kójí bola plná obrazov a modelov ľudských rúk. Bolo to tak zvláštne, že sa producenti relácie rozhodli tento sklad radšej neukazovať. (Raccoon.city)
  • Brandi Passante sa stala obeťou "kyberšikany". V roku 2010 vznikla na internete webová stránka, kde mohli ohrdnutí partneri nahrávať erotické fotky svojich náprotivkov. Celú vec dala na súd a žiadala odškodné vo výške dva a pol milióna dolárov. Sudca jej priznal iba náhrady vo výške 750 dolárov. Zároveň vydal rozkaz o tom, že má byť kompromitujúci materiál okamžite odstránený. Dôvod bol že dotyčná žena bola totiž Brandi len veľmi podobná. (Raccoon.city)
  • Jarrod bol trikrát zadržaný za distribúciu psychotropných a omamných látok. Za svoju nerozvážnosť si odsedel celkovo šestnásť mesiacov v štátnom väzení. Prvá možnosť angažovať sa v tomto odvetví dostal od svojej tety, ktorá vlastnila skladovacie zariadenia. Predtým sa ešte snažil preraziť v biznise s hypotékami, ale márne. Postupom času si so svojou partnerkou otvorili bazár. A ako sa dostal k účinkovaniu v reality show? Úplne náhodou. S producentmi show sa stretol na aukcii v Harbor City v Kalifornii. Mal to šťastie, že práve riešili, koho by do novo vznikajúceho programu obsadili. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama