Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Som už na takéto filmy starý? NIe! Ale tesne. Najprv poviem, že ako milovník Álp a snowboardingu som tie zjazdovky tým kurvám strašne závidel. Inak je to veľmi vtipný príjemný filmík. prostredie dokonalé. Herečky pekné. Tamsin si strihla dokonalú blonďatú pipku, ktorá ale nebola otravná. To sa v Amerike nestáva. Nighy a Bailey majú malé úlohy, ale prinesú nejaký vtip. Jediný, kto mi to celé kazil bol Ed Eastwick, ktorý vyzeral ako pupúš. Ale inak fakt zábava. Žiadne okázalé scény. Drobné detaily, pohľady, hlášky. To je sila Britov. Klišé určite. Ale na romantickú komédiu paráda. Trochu sa hanbím, že sa mi páči taký dievčenský film, ale bude to za 80%. 4*. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Klišovitý film, ale hraje tu Bill Nighy a Ed Westwick, takže se z toho nakonec vyklubal velmi příjemný snímek na odpolední siestu. Mimochodem všimli jste si, že tu hrají skoro ze zásady jen herci ze všech možných seriálů, které se momentálně natáčí? Kromě Eda z Gossip girl, tu máme Sophiu Bush z Partners, Georgia King z The new normal, Nicholas Braun z 10 things I hate about you. A co se týče Felicity Jones, tak na to že je jí 29 furt vypadá na 17...nechápu jak to dělá..ta osoba prostě nestárne....já osobně si ji pamatuju z tohoto seriálku, na který jsem se jako malá vždycky v neděli ráno dívala. No takže za tato milá překvapení musím dát 3*, dokonce jsem uvažovala o 4*, ale pak jsem si řekla, že to nebudu přehánět. ()

Reklama

alambert 

všechny recenze uživatele

Trochu sem se bál, že to bude tak trochu klišé a... no jo, tak trochu bylo. Ale ještě únosné, nebylo to otravné, ale naopak celkem svěží. Felicity Jones i předvedla velmi slušné herectví. Takže myslím, že je to trochu podhodnocený film, takových 65% by mu určitě slušelo víc. Rozhodně nečtěte místní odborné (dementní) rozbory jako např od StarsFana. Nechci s tím ztrácet čas, jelikož je to jeden blábol za druhým, ale jednu věc vyjasním. Pointa toho, že se tak rychle naučí na snowboardu spočívá v tom, že 15 let jezdila na skateboardu. To znamená, že měla všechny návyky, uměla triky atd, jen potřebovala něco málo času (a ani to nebylo zas tak málo, několik měsíců) na dostání se do formy a přeučení ze skatu na snowboard. Myslím, že většina lidí, kteří o tom něco ví, by potvrdila, že to žádný nesmysl není. Navíc samozřejmě nešlo o žádné mistrovství. ()

castor 

všechny recenze uživatele

I klišé se dá občas pojmout se ctí. Evropský zástupce řady romantických „komedií“ pro mladé se pokouší diváky oslovit prostřednictvím zasněžených hor, britského humoru a bandy méně či více sympatických teenagerů. Žánr komediálních romancí pro mladé trpí už nějaký ten pátek přehnanými, trapnými, předvídatelnými nebo těžkopádnými scénami i umolousaným soundtrackem. Také Chalet Girl je některými takovými neduhy obdarovaná, ale při pohledu na osudem zkoušený žánr je i solidní průměr vlastně výhrou. Nabídne (většinou) neotravné postavy, hloupý happy-end, slušnou atmosféru, Billa Nighyho a hlavně neokoukanou a bezesporu talentovanou Felicity Jones. A to vlastně není tak úplně málo!! ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Jako obyčejná a docela milá romance s léty prověřeným námětem to funguje, vždyť ono si to ani na nic jiného nehraje, což je moc dobře. Hlavní dvojice se k sobě skvěle hodí, protože Felicity Jones má krásu a Ed Westwick zase charisma, vedlejší role taky nejsou žádný propadák a na Alpy se krásně dívá pořád, takže i když nejsem nijakej moc velkej fanda zimy, Holka s prknem docela potěšila. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Vo filme sa predstavila profesionálna snowboardistka Tara Dakides. Prvýkrát sa začala angažovať v lete 2009 a cítila sa „extrémne polichotená a zároveň vystrašená“ z toho, že sa má reálne objaviť vo filme. (Arsenal83)
  • Natáčanie muselo byť na istý čas zastavené, keď bola celá hora evakuovaná v dôsledku snehovej búrky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama