Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

První půlka byla spíš nuda a trochu opruz, díval jsem se na hodinky, kdy už bude konec. Nevím, co nakonec změnilo můj názor - skvělá hudba z 80. let, jedinej vtip celýho filmu "Ani nepoznám, jestli pícháte nebo se topíte.", nebo možná poučný řečičky, o tom, že by měl člověk udělat něco se životem - asi tohle si z filmu odnesu, sice to bylo možná v amaricky laciným stylu, ale zaručeně poučný a motivační. 50 % # Lámal jsem si hlavu, kdo je ta kočka v síťovaných punčochách a pomohly až titulky - Michelle Trachtenberg. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Nečekaně povedená komedie, která sršela příjemným a hlavně nepřehnaným humorem a celkově se mi zdála taková neotřelá a originální. Samozřejmě se tvůrci nevyvarovali "romantických klišé", ale to už zkrátka k takovým filmům patří. Hlavní dvojice kamarádů se mi zdála přijatelně vtipná a Teresa Palmer vypadala velmi pěkně. Čili...příjemné překvapení. 70% ()

Reklama

kalap 

všechny recenze uživatele

Vcelku veľmi dobrý film asi o tom, čo dokáže urobiť chlap, aby zbalil super babu a tak ukradne Mercedes a bisťu ono mu to vyjde až ju pretiahne a super kamaráta, ktorý sa nechá kvoli nemu aj znásilniť Ja mám tiež Mercedes, ktorý som si kúpil a jazdim s ním po meste veľmi pomaly so spusteným okienkom, čo keby nejaká super kosť naskočila do auta brutálme ma znásilnila až by mi uši odstávali a ono furt nič. Ale predsa len, sústavne ma otravuje nejaká bezdomovkyňa s jednym zubom, slepá na jedno oko, zhrbená, sivá s kanalovou vôňou, vraj mladý pánko dajte aspoň 10 eur pre mojich 12 hladujúcich detí, ktoré nemôžu sem prísť, lebo odhladu nevládzu ani chodiť, nuž verte neverte. ()

glamgirl 

všechny recenze uživatele

A zase mi nastáva starý známy problém s hodnotením – nedokážem sa rozhodnúť o počte hviezd, konkrétne váham medzi 3* a 4*. Na jednej strane ide o ponášku na 80s film o mladých, o akýsi hybrid romantickej komédie a drámy z prostredia yuppies. Všetko, čo je 80s sa cení.Lenže napríklad tej 80s hudby a módy tam mohlo byť viac a téme nepristane ani to, že je spracovaná súčasným štýlom. Na druhej strane som sa na prvé pozretie pomerne dobre zabavila, Topher Grace je zlatučký a v hudobnom podmaze na pár sekúnd zaznel Falcov Der Kommissar. A to sú dôležité veci. Takže ako vo väčšine prípadov radšej film na začiatok nadhodnotím, aby som pri prípadnom druhom pozretí mohla kruto uberať. :) ()

campix 

všechny recenze uživatele

'' Mohlo by to být horší. Ne to nemohlo Barry. Ruce vzhůru! Spletl jsem se. Teď už by to nemohlo být horší. Matthew ? Zase jsem se spletl. '' K Take Me Home Tonight mě přilákalo především herecké obsazení. A neudělal jsem chybu, je to prostě normální sice průměrná, ale velmi příjemná komedie. Sice je vše, tam kde to čekáte, ale když to celkem funguje tak proč ne. trošičku SPOILER Prostě klasika, kdy kluk nestačí na svoji životní lásku, pak se k ní nějak vetře a dostane se tam, kam si myslel, že se nikdy nedostane, ale pak se to nějak pokazí a nakonec pak vše skončí dobře. Prostě klasická komedie, která mě bavila svým 80tkovým feelingem a také krasotinkou Teresou Palmer. Doufám, že se brzo zase v něčem objeví. Alternativy: Miluju tě, Beth Cooperová , Na tuhle nemám , To byl zítra flám. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Vo filme možno počuť piesne z albumu Mötley Crüe s názvom "Kickstart My Heart", ktorý bol vydaný v roku 1989. Film sa však odohráva o rok skôr. (Arsenal83)
  • Anna Faris (Wendy Franklin) a Chris Pratt (Kyle Masterson) sa zoznámili počas nakrúcania tohto filmu a o rok neskôr sa zosobášili. Mali dieťa menom Jack, ale v roku 2017 oznámili rozvod. (Arsenal83)
  • Po tom, čo Barryho (Dan Fogler) vyhodia z práce, nastúpi do auta Mikovej (Bob Odenkirk) sestry. Za nimi môžete vidieť Porsche 928 GTS, no tento model bol vyrobený v roku 1992, pričom film sa odohráva v 80. rokoch minulého storočia. (Arsenal83)

Reklama

Reklama