Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (197)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Nečekaně povedená komedie, která sršela příjemným a hlavně nepřehnaným humorem a celkově se mi zdála taková neotřelá a originální. Samozřejmě se tvůrci nevyvarovali "romantických klišé", ale to už zkrátka k takovým filmům patří. Hlavní dvojice kamarádů se mi zdála přijatelně vtipná a Teresa Palmer vypadala velmi pěkně. Čili...příjemné překvapení. 70% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Naštartovať auto a vyraziť na párty, na ktoré nezvyknete chodiť, len preto aby ste zapôsobili na dievča, ktoré sa vám na strednej páčilo a na ktoré neviete zabudnúť, je základným kameňom celého tohto príbehu. Nie je to zlý kameň. V rámci žánru je pevne položený a umožňuje vám pár krát na ňom vyskočiť do výšky. Ale aj napriek tomu, je to stále skákanie po kameni, bez schopnosti, položiť na kameň niečo iné, čo by dávalo aj nejaký tvar. Film je predvídateľný so sympatickým hlavným hrdinom a hrdinkou a je zasadený do 80 rokov za sprievodu vypalovačiek dávno minulých. Topher Grace si konečne mohol strihnúť po dlhom čase zaujímavú úlohu, ktorá mu skvelo sedela. Teresa Palmer bola zase v tej svoje neodolateľná a čo sa týka ostatných, dokázali liezť všetci pekne na nervy. Moralizujúci otec, Nevkusná sestra s tvárou umelej Faris a absolútne neznesiteľný Fogler v úlohe najlepšieho kamaráta. Ten chlap by nemal hrať, je absolútne nechutný a príšerný. Má to svoje svetlé body, ale aj body skrz naskrz hlúpe. Našťastie nudné to nie je a vďaka tomu je to naozaj príjemná komédia, ku ktorej sa nezaškodí vrátiť. Ak teda dokážete odpustiť naozaj prvoplánovo podané miesta. ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komedie s retro nádechem ala GTA vice city a solidním soundtrackem. V postavě Matta jsem se docela viděl a společně s ním jsem se zamiloval do nádherné Tori v podání Teresy Palmer (nedívím se, že se po filmu dali dohromady). Pro mě tedy v celku spokojenost, ale vtipných momentů tu mohlo být o něco více...6/10. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnešní druhá americká komedie a zcela odlišné pocity. Zatímco mi film Old School připadal místy až příliš odvázaný, tahle záležitost byla sešněrovaná jako Scarlett O'Hara. Jakákoli snaha o humor byla okamžitě dušena mnohými rádoby romantickými klišoidy, příběh byl předvídatelný až běda a na to, že šlo o komedii, to byla docela nuda. Hvězdičku pohodím snad jen za Chrise Pratta, protože jsem mu toho tuponě fakt věřil, a za Michelle Trachtenberg z čistě osobních důvodů. / Poučení: Stydíš se za své povolání? Pamatuj, že i knihkupec může žít život plný adrenalinu. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Americká romantická komedie jako každá druhá. Jen mě těší, že režiséři a scénáristi mají ještě pořád chuť točit a psát tyhle filmy, protože jich není nikdy dost a chrlí jednu hlášku za druhou. Topher Grace je herec, který se pořádně dlouho nepředvedl (od seriálu Zlatá sedmdesátá) ve větší roli. Příjemně strávený nedělní večer. 60% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Po tom, čo Barryho (Dan Fogler) vyhodia z práce, nastúpi do auta Mikovej (Bob Odenkirk) sestry. Za nimi môžete vidieť Porsche 928 GTS, no tento model bol vyrobený v roku 1992, pričom film sa odohráva v 80. rokoch minulého storočia. (Arsenal83)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, keď nezarobil ani polovicu svojho rozpočtu. (Arsenal83)
  • Autá, na ktorých jazdia postavy vo filme, majú poznávacie značky začínajúce číslom 4. V osemdesiatych rokoch minulého storočia sa poznávacie značky v Kalifornii začínali číslom 3. (Arsenal83)

Reklama

Reklama