Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

DivX 

všechny recenze uživatele

Americká romantická komedie jako každá druhá. Jen mě těší, že režiséři a scénáristi mají ještě pořád chuť točit a psát tyhle filmy, protože jich není nikdy dost a chrlí jednu hlášku za druhou. Topher Grace je herec, který se pořádně dlouho nepředvedl (od seriálu Zlatá sedmdesátá) ve větší roli. Příjemně strávený nedělní večer. 60% ()

Evlin 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaká špičková komedie, u které jsem se slušně pobavil a zasmál. Film se mi libí ve všech ohledech jsou zde sympatičtí herci jako Topher Grace nebo Teresa Palmer. Film jsem viděl jak v originálním jazyce, tak s českým dabingem, který mi sice přijde trochu horší, ale nebyl nejhorší. Jinak z mého pohledu film vidím jako perfektní oddechovku na večer. 90% ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Stokrát ohrané vtipy nasázené do nezajímavého děje, který řesí typické vztahové problémy. Jedinou výhodou je boží soundtrack, který je lepší pustit si samostatně. Největším průšvihem je naopak Dan Fogler. Jisté je, že kdyby neměl pár kilo navíc, ve filmu by se neobjevil. Jeho herecké schopnosti jsou totiž postaveny na tom, jak vtipně vypadá, když tančí. Ženské obsazení mi naštěstí nevadilo. 2,5* ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Všetko je tu 80s, od palety a estetiky, cez skvelý soundtrack až po príbeh. Ten je na každom rohu povedomý všetkým tým 80s komédiám typu Pomsta šprtákov, na ktorých sme fičali pre 15 rokmi, keď ich dávali každú stredu na Markíze. Napriek všetkému som sa bavil, je to pekná feel-good pocta tejto ére s kopou malých nepodstatných detailov ako Harry a Hendersonovci v telke na pozadí, depešácke účesy, odkazovačky na Scarface a podobne, ale aj sympatické postavy a síce jednoduchší, no milý situačný humor. Dal by som i nadhodnotené 4 hviezdice, no zajtra by som pravdepodobne aj tak ubral, takže 3. Btw celý čas som si myslel, že sa dívam na Kristen Stewart a ono to je nakoniec jej dvojča Teresa Palmer. Už aspoň viem ako ich rozoznám - Teresa vie hrať. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vezmi ma vecer Domov je u nas prelozene ako Noc je jeste mlada. Majkl Dowz ako reziser mi teda vela nehovori, ale ako komedia sa to da dobre zniest, Topher Grace /Traffic- Nadvlada Gangu/ neprehraval, Tereza Palmer /Wolf Creek 2005/ bola nadherna a vyborna bola aj Anca Farys. Zvysni herci mi nehovorili nic, ale ako komedia to dobre a rychlo uplynie, obcas sa da aj zasmiat : 60 % ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Film sa stal kasovým prepadákom, keď nezarobil ani polovicu svojho rozpočtu. (Arsenal83)
  • Po vydaní filmu v marci 2011 Topher Grace oznámil bývalému účastníkovi súťaže American Idol Chrisovi Medinovi, že 1% príjmov zo zárobkov filmu bude venované na starostlivosť o Medinovu zranenú snúbenicu, Julianu Ramosovú. Juliana mala v roku 2009 vážnu autonehodu a utrpela traumatické poranenie mozgu. Jej príbeh bol široko sledovaný v celej krajine od vystúpenia Medinu v American Idol. (Arsenal83)
  • Během proslovu Matta (Topher Grace) je mezi posluchači muž, který má na sobě oblečení Adidas s logem se třemi pruhy. Film se odehrává v roce 1988 a toto logo bylo zaprojektováno až o dva roky později. (Tygrys)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno