Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (449)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ze třech dílů je právě tento tím nejdebilnějším a má nejméně lekaček. Vlastně, když bych chtěl být úplně přesný, tak bych musel napsat, že je totálně o hovně, a proto to právě píšu. A ten konec? Trošičku fail! Jako horor film nefunguje vůbec a jako film umí jediné - nudit. Myslím, že je bezúčelné cokoli dalšího psát. Snad jen odpad! ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Po propadu, který jsem zaznamenal mezi prvním a druhým Paranormal Activity, jsem toho od dalšího pokračování už moc nečekal. Chtěl jsem se aspoň párkrát vylekat a užít si kino. Ovšem pozor, není tu skoro žádná vata, které bylo v předchozích dílech až moc, a strašení začíná hezky brzy. Prostředí konce osmdesátých let navíc působí tak nějak příjemněji než současnost a postavy jsou skvělé. Je zde pár filmových odkazů a dokonce i menší dávka humoru, která sem skvěle zapadá. Lekačky jsou hned od začátku skvělé. Bál jsem se a hlavně jsem se bavil. Je to poprvé, co mě Paranormal activity nadchlo, a pokud by měl být další díl, určitě bych uvítal, aby ho měla pod palcem zdejší parta. Pro mě je tohle zkrátka nejlepší díl série a byl jsem s ním spokojen. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Zvěsti, co mluví o trojce jako o nejlepší části paranormální série, mě míjely už od začátku. A dobře jsem udělal, jelikož tenhle přírůstek do další megaúspěšné hororové mašinérie je zcela zbytečný, a to i přesto, že prohlubuje (ale nevysvětluje) jakousi mytologii hlavní hrdinky. Už dvojkou jsem pohrdal, ale nejnovější díl mě přesvědčil o vyčpělosti bůh-ví-jak-dlouhého seriálu. Sice přibylo lekacích scén a jsou celkově povedenější i lépe načasované, ale ta snaha vydolovat ze značky každičký dolar je až příliš okatá. Obecně found-footage mi nevadí, ale je v něm důležitá podmínka: uvěřit. A to mi u PA už dělá závažné problémy. Ne, fanouškem téhle série asi vážně nebudu. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Když nevíme, jak dál, natočíme prequel k celé sérii, a nestrašidelné domácí video nabere mega imbecilní rozměry. Pokud se u tohoto filmu někdo vyděsí, tak bych doporučoval neprodleně se objednat u Cimického. Zaráží mě, jak někdo tohle může poslat do kin a spousta skvělých filmů se do kino distribuce nedostane. Proč k natočení této stupidity museli být zapotřebí dva režiséři, když výsledek vypadá, jako když je natočen za jedno odpoledne. Nehledě na to, že záznam jakoby z roku 1988, je na tu dobu příliš kvalitní, a stejně tak zařízení domu v mnohém neodpovídá tomuto období. Lidé, ano záměrně píšu lidé, nikoliv herci, předvádějí výkony, u kterých je označení ochotník ještě kompliment. Malé holky představující Katie a Kristy nejsou svým dospělým herečkám ani trochu podobné, ale jako jediné uměly trochu hrát. Film, nikoliv horor, je založen na tom, kterak některý z členů duchy stižené rodiny nahrává ve dne a v noci ostatní rodinné příslušníky a mimoděk na záznamu objeví něco paranormálního. Tento člověk zřejmě trpí obsedantní poruchou osobnosti, ale to mu nikdo ve filmu nepoví, akorát ho maximálně okřiknou, aby už netočil a to je všechno. Scény strašení jsou více než směšné a probíhají asi takto: Představte si statický záběr kuchyně a naráz spadne z horních polic všechno nádobí. Normální divák se nelekne a ještě normálnější divák asi až za pět minut si uvědomí, že se měl asi leknout a tak, aby to napravil, vyčká na další lekací scénu. A je to neuvěřitelné, ale ta opravdu přijde. Letící přikrývka z postele rovnou do kamery připomene jeden díl Krkonošských pohádek, kdy Trautenberk ležel nastydlý v posteli a najednou se otevřelo zprudka okno, načež závěs připevněný na provázku poletoval v průvanu. Koho by napadlo, že už tehdy to byl předchůdce stěžejní lekací scény v Paranormal activity 3. Závěr je hrůza sama o sobě a titulky to jistí. Nemám nejmenší ponětí, komu by se tahle blbost mohla líbit. Reakce otrávených diváků odcházejících z kina hovoří za vše. 0% ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

PA3 má tísnivou atmosféru, kterou nejen vidíme, ale i cítíme. Rozvíjející se prostředí ještě o třídu výš než v předchozích dílech. Vše působivě do sebe zapadá. Nejen, že hororový žánr filmařiny se připravuje v předchozích dílech po hodinové stopáži, tu se na nás chystá už od prvních desítek minut. Tvůrci splnili naše očekávání. Série PA je novodobá hororová seance, která je hodně sledovaná. Joost se Schulmanem jsou výborní, a pokud dostanou více peněz, máme se na co těšit. Paranormal Activity 3 je nejlepší díl ze všech, a vůbec neuškodí, když si pustíte právě trojku, i když jste neviděli předchozí díly. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama