Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (450)

heyda 

všechny recenze uživatele

Být tohle Paranormal aktivity 1, troufám si tvrdit, že by se pořádně otřásly základy hororového filmového světa a velmi pravděpodobně by se o ničem jiném dlouhou dobu nemluvilo. Avšak tato série má trochu jinou tendenci než třeba SAW. Jednička moc lidí nenadchla včetně mě, dvojku sem neviděl, ale dle hodnocení to byl ještě větší průser, takže trojka mohla být posledním hřebíčkem do rakve této série, jenže on se stal úplný opak. Režiséři natočili něco, co si rozhodně zaslouží pozornost a nepochybně i vyšší hodnocení. Myslím, že PA3 docení především skuteční hororoví fajnšmekři, kteří už mají nějakou tu řádku hororů za sebou a můžou vše porovnávat. A to jsem i já. A já doporučuju jediný: nekoukejte na trapnou jedničku a dvojku, začněte rovnou od tohoto dílu a těšte se na čtyřku, protože režiséři ví, co chtějí a to se mi zatraceně líbí. NO BLOOD BUT A LOT OF FEAR 75% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity potřetí a rozhodně lépe než v předcházející části. Jeden by řekl, že v tomto žánru už se nedá přijít s něčím novým a bouchající dveře či houpající lustr už asi nikoho moc nevyděsí avšak tvůrci trojky přišli s něčím opravdu nečekaným- a to s příběhem! Ó ano, PA3 má docela zajímavý děj :) Navíc zasazení do osmdesátých let jsou další plusové body. Milé je i navrácení do menších prostor, které onomu found-footage (skvělý nápad s větrákem) zkrátka sluší víc než rozlehlé prostory z dvojky. Tento druh hororu funguje hlavně na efektních lekačkách a těch se tu dočkáme vážně přehršel. Skutečně docela velké (a milé) překvapení, jenž mě navnadilo na díl čtvrtý :) ()

Reklama

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Tobyho doma mít nechcete -- Výborná Trojka, která v mých očích snad i předčí druhý díl. Koncept je stále stejný, ale díky zasazení do minulosti dojde k několika příjemným osvěžením. chytrý Nápad s oscilační kamerou, humor, osmdesátkový design a hlavně působivý casting hlavní dětské role. Pokud ale autenticita, dokumentárnost a styl strašení téhle série není váš šálek, tak u třetího dílu budete nejspíš trpět stejně jako u minulých. A pokud jste viděli trailer (já ne), tak jste v prdeli taky, protože většina těch děsivých věcí z něj se do filmu vůbec nedostala - skoro to vypadá na možnost nějaké extended verze. Spolu s Insidious nejlepší letošní "home horor" a ty prachy jim přeju. Pokud se tahle série skončila, tak neva, ale pokud se bude pokračovat s podobně dobrými nápady, tak si ještě jeden díl rád dopřeju :). P.S. Zpětně jsem si pustil druhý díl a příběhová mytologie do sebe působivě zapadá. I tak je ale pořád co vysvětlovat. Po obrovských tržbách prvního dne promítání nepochybuji o čtvrtém dílu ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Zaprvé: Nejlepší díl série (o dvě hvězdy lepší jak oba předchozí díly). Zadruhé: Takhle jsem se už dlouho nebál (je důležité si udělat vhodné podmínky pro sledování takového kousku, tzn. dobrá kvalita!!!, osamocenost, tma). Zatřetí: Co se atmosféry a napětí týče, tak ty jsou na té nejvyšší úrovni, chování postav mi sice přišlo chvílemi dementní, ale ta super hororová atmosféra, to dokázala přebít. Začtvrté: Naprosto odrovnávající lekačky, u jedné jsem myslel, že zemřu. Zapáté: Zajímavý závěr, jsem zvědavý na další pokračování, snad se toho ujmou tvůrci tohoto dílu. 75% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvý film tejto hororovej série bol výborný, druhé o niečo slabšie pokračovanie splnilo účel. Prichádza tretie pokračovanie, ktorého najväčšou výhodou je to, že nie je dejovo previazaný s tými predchádzajúcimi a dá sa pozrieť bez ohľadu na to, či ste prvé dva diely videli, alebo nie. V tejto sérii majú filmy všeobecne pomalší rozjazd, ale tu musím pochváliť fakt hustú atmosféru a posledná polhodina je naozaj strašidelná. Nemám tým na mysli, že vás vystraší, ak si ju pustite počas dňa a popritom chlípete polievku. Zaručene vystraší, ak si to pustíte sami alebo vo dvojici. Sami v noci to radšej neskúšajte... V istých momentoch som mal pocit, že prekonal i prvý diel, alebo sa mu atmosférou minimálne vyrovnal. Takto nejako si ja predstavujem horor. Nebyť slabšej prvej polovici filmu, dal by som plný počet, pretože záver je skutočne mrazivo- hororový. 80%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Jde o nejvýdělečnější díl série s celosvětovými tržbami 207 milionů amerických dolarů. (Hal_Moore)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama