Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (449)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ano, takže shlédnuto, a přesně jak jsem čekal. Naprostá kravina, 50 min se nic neděje, pak něco ano. Postavy spolu snad ani nekomunikují jako rodina, způsob snímání kamery mne po chvíli neuvěřitelně vytáčel a hlavně naprostá neoriginalita!! Ta série už nemá prostě co nabídnout, pořád to stejný. Noc, bum! slyšel jsi to? jde tam nic. Pak to vygraduje ... Prostě tohle ne, pokud mám tohle srovnat s kousky jako je Noroi či Insidious (ve smyslu intenzity strachu), tak tohle se proti tomu pohybuje naprosto ve sračkách.. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná nuda. Oceňuji autenticitu, provázanost a stylizaci do konce 80. let, na pořádné strašení si ale musíte tři čtvrtě (!) hodiny počkat. Oproti celkem povedné dvojce je tohle spíš návrat k prvnímu dílu, kde jsou největšími trumfy zabouchávání dveří a nadzvedávání peřiny. Akorát snad závěrečná pointa je celkem fajn, výslednému skóre to ale moc nepřidává. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby najlepší z celej trilógie, hoci ma opäť iritovala nelogickosť chovania postáv ( jednoducho si to svetlo v dome nezapália... ). Mohol to byť dobrý stredometrážny film, to by sa však v kinách nevynímalo. Aby som len nekritizoval, v strede filmu je dosť dlhá scéna, kedy sa kamera natáča raz doprava, raz doľava a vtedy sa dalo napätie krájať. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmě budete se bát, on se asi každý člověk musí bát, když dává bedlivý pozor a opravdu se soustředí na film. Paranormal Activity je vytvořený způsobem, který děsit dokáže. Samozřejmě nikdo nesežere, že se jedná o "skutečnou událost". Co mě mile překvapilo oproti prvnímu dílu, který sice dokázal strašit, tedy pouze v noci, jsou herci. Ve 3. díle nejenže probíhá strašení i ve dne, ale hlavně se stále něco děje. Herci jsou sympatičtí, oproti 1. dílu je to obrat o 180°. Suma sumárum spokojenost. PS: Neviděl jsem 2. díl, ale asi je to úplně jedno. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Christopher B. Landon / Based on characters by Oren Peli | Hudba: - | Produkcia: Oren Peli, Jason Blum, Steven Schneider, Akiva Goldsman | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Blumhouse | Rozpočet: 5 miliónov $ | Tržby: 205,703,818 $ || Opať výborné, ako u predchádzajúcich dieloch, gradácia skvelá, no sektová tematika na konci uberá z mystiky čistého zla. Trochu hustší záver, a bolo by to opäť za 4 nadpriemerné. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama