Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (412)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jak už to bývá zvykem, tak o poznání horší pokračování než je sice totálně trashovej, ale stylovej první díl. Ne, že by to teda nebyl opět totální brak to zase ne ono stačí vzít v potaz už jenom ten námět a sice Piraně v aquaparku... To zase jako jo, ale problém je v tom, že to není ani z půlky tak zábavný jako jednička. Parádní gore a pořádný pecky cecky tu totiž jaksi ustoupili a tak jedinej kdo tenhle film zachraňuje je Dejvid Hajzlhroch a jeho malej zrzavej kripl. Jeho geniální cameo posouvá tenhle biják do nadprůměru. Jinak darmo mluvit...55% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ano, je to kravina a ano, režie je podstatně horší než u jedníčky. Ale to však neznamená, že by to nebyla sranda. Vtipný scény jsou zde opravdu vtipný a David Hasselhoff už nikdy nebude víc zábavnej. Posledních 20 minut jsem se bavil fakt hodně. Takhle si představuju typickej film pro pařbu s kámoši. Guilty pleasure roku. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi tak jako jednikča, jen o stupínek horší, a to díky tomu že trvá strašně dlouho než se piraně dostanou do parku a když se tam dostanou tak je to horší než když tam nebyly. Nicméně film je docela dobrá prdel, pár scén zamrazí(penis) a některý scény rozesmějí i svojí debilností. Potěšilo mě že se ve filmu objevily i někteří herci z jedničky a comeback Hasselhoffa něuvěřitelně potěšil a docela mě potěšilo že si udělal srandu sám ze sebe. Ženský jsou sice pkěné ale o něco horší než v prvním díle. Ale film prostě jako takovej odpovídal, dostal jsem přesně to co jsem čekal. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jak říkám.. Hodnotím horory Podle zábavy.. a tady jsem se výtečně Bavil.. Nemohu říct, že bych raději spal, kreslil si, či cvičil.. Tohle byla Fajn černá Komedie s Plno krásnými Nahými ženskými a těm já Prostě Neodolám! Gore stálo za Nic.. Krev byla obyčejná Barva.. Nízké Hodnocení chápu.. Každý čekal Skvělý Horor jako Předchozí Díl.. Já nečekal nic a dostal jsem Fajn komedii ! Takže vychází to přesně na 5/10! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem se hlasitě zasmál, protože několik scének brutálně podlezlo hranici trpanosti, pod kterou jsem si myslel, že nelze jít. Mnoho hereček, které zřejmě obvykle hrávají spíše ve filmech pro dospělé zde dostaly šanci. A vůbec se zde mohlo ukázat mnoho neznámých herců. Role byly napsány takovým způsobem, že by je zde mohli odkroutit i všichni idioti z ordinací a podobných českých sraček. 3D nemohu hodnotit, protože 3D konverzi za plhodnotné 3D nelze považovat. Nicméně děj je velmi milý. Z něčeho, co kdysi možná připomínalo horor vzniklo něco žánrově zcela odlišného. John Gulager má jistě talent. 3 z jeho 4 filmů mě potěšily. Žije ve svém světě, který se mi líbí a klidně bych se nechal pozvat i příště. Velmi mě mrzí, že mnoho zdejších intelektuálně zaměřených diváků očekávalo spíše něco ve stylu Občana Kanea. Moje očekávání byla naplněna. Za sebe slabší 3*. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 11. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)
  • Zatímco Piraňa 3D (2010) byla do třetího rozměru převedena až v postprodukci, tento díl se natáčel přímo na 3D kamery. (pavlikv)

Reklama

Reklama