Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (412)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl a k tomuhle filmu jsem se taky dostal jen díky tomu, že to běželo na prima cool. Jinak bych stěží do těchto vod zavítal. Pochopil jsem, že se film nebere vážně i tak jsem mu ale nedokázal přijít na chuť. Po hororové stránce je to zcela nefunkční ( digi ryby jsou trapný ) a s komediální stránkou na tom tenhle snímek není o moc líp. Nebo alespoň mě tenhle druh humoru prostě nesedl. Piranha 3DD je plná wtf scén. Za všechny jmenuji scény jako soulož a následně piraňa na ptákovi, piraňa v prdeli nebo useklá hlava mezi kozama. Vše kuronoval nástup Dejvida Hajzlhófa ( Mič Bjúkenen ) a jeho sebe parodie. Jelikož jsem chlap, kterej miluje ženskou krásu na snímku vidím snad jediný pozitivum a tím jsou holky v plavkách a ještě líp ty bez nich. Za to si určitě jednu hvězdu tenhle film zaslouží. Druhá slabší hvězda je za ten zbytek. Jinak je to ale naprostá ztráta času. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hlavní rozdíl mezi Piranhou 3D a Piranhou 3DD je samozřejmě dán změnou režiséra. Zatímco Alexandre Aja je mistrem gore a napětí (a nemá příliš štěstí na scénáře), John Gulager je odrostlý fanboy s mentalitou puberťáka (a pro své snahy "být vtipný" ani nijak dobré scénáře nepotřebuje). Na rovinu: Piranha 3DD je kravina - a pořádná, ale to se dalo odvodit už z traileru, takže žádný výrazný průšvih se nekoná. Na napětí a strach se v podstatě vůbec nehraje, druhá polovina je čistokrevná komedie, gore protentokrát absolutně nestojí za řeč a závěrečný masakr je spíš než komplexní akcí špatně sestříhaným sledem několika málo scének. Plusové body tak nakonec získává jen David Hasselhoff za to, že si ze sebe umí udělat srandu. 5/10 ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ano, je to kravina a ano, režie je podstatně horší než u jedníčky. Ale to však neznamená, že by to nebyla sranda. Vtipný scény jsou zde opravdu vtipný a David Hasselhoff už nikdy nebude víc zábavnej. Posledních 20 minut jsem se bavil fakt hodně. Takhle si představuju typickej film pro pařbu s kámoši. Guilty pleasure roku. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Hoci je to po všetkých stránkach slabšie ako Piranha 3D od Alexa Aju (čo už býva neduhom väčšiny pokračovaní), za seba môžem povedať, že som sa výdatne bavil. Kto trochu pozná tvorbu Johna Gulagera, tak by približne mal vedieť, čo môže očakávať a jeho rukopis je nepopierateľný hlavne pri nekorektnom, krvavom bazénovom masakri vo finále. Ináč je to pohoda; slušivý letný audio-vizuál, adekvátne herecké obsadenie, odľahčené spracovanie a krvavé, perverzné, zábavné, ale hlavne nápadité scénky, ktoré vyžadujú aby divák disponoval aspoň určitým nadhľadom. Takže ma trochu mrzí, že toto bude zrejme jeden z filmov, ktoré tu dostanú až prehnane vyžrať, jednak zo strany premúdrelej užívateľskej elity a ich pseudointelektuálnych výlevov, ako aj zo strany metrosexuálnych nováčikov, zúfalo sa snažiacich zapadnúť a zaujať svojimi pseudovtipnými komentármi. Ale načo to tu vôbec píšem, že? :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vicemene stejny jako prvni dil, coz se ale ostatne dalo cekat. Opet vetsinu casu vyplnujou parici pubertaci a spousta zaberu na zensky v mini plavkach a ke konci tu je tak 10 minutovej masakr. Ono to ani nijak zvlast nevadi, film utece docela svizne a nudit se nebudete, pirani vykukujou odnekud kazdou chvily, ale ty jatka si reziser pochopitelne nechal az na konec. A jatka to jsou fakt fajnovy, vsude se valej kusy tel a krev caka na vsechny strany. Ale je fakt, ze misty uz to spada az moc do komedie a je videt, jak se reziser desne snazi udelat nejakou kultovku a tak tam neustale cpe nejaky uchylacky sceny, jejichz vrcholem jsou vystupy Hasselhoffa, kterej si dela brutalne srandu ze svy nejslavnejsi role. Takze ja se ve vysledku docela bavil, oproti minulymu dilu zadnej velkej kvalitativni rozdil nevidim a tak nemam duvod nedat 3*. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)
  • Zatímco Piraňa 3D (2010) byla do třetího rozměru převedena až v postprodukci, tento díl se natáčel přímo na 3D kamery. (pavlikv)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v Arizone, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom štáte Severná Karolína. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama