Reklama

Reklama

Sean Bean hraje Ewana, agenta tajné služby pracujícího v hlubokém utajení v londýnském kriminálním podsvětí, který je na stopě teroristické buňky. Jeho úkolem je skoncovat s extrémními předsudky. V dalších rolích manipulátorů James Fox a Charlotte Rampling, Abhin Galeya jako Ash, titulní "cleanskin", extremista, který ještě nebyl trestán, takže jej Národní Bezpečnost nezná ... a nejhorší noční můra každého agenta. (Canal+ Action)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Dobře uchopené a výjimečně skvěle zrežírované. Postupně prolínání současnosti s minulostí diváka zbytečně nemate. Akce je servírovaná syrově a bez zbytečných kudrlinek. Tohle je poctivka Thriller, který rozhodně neškatulkujte do špionážní šablony s klasickým happy endem....dobrá práce...salame aleikum.... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím, co bych tak zásadního u tohohle filmu vyzdvihl - chvílema jsem měl pocit, že se dívám na romanci z vysoký, chvílema na teroristickou propagandu a chvílema zase na "klasickej" americkej akčňák. Přestože by se mohlo zdát, že snímek může nabídnout širokou paletu možností, pravdou je, že si z toho nepamatuju skoro nic, což je teda rozhodně špatně. Film by měl zaujmout, ale tady jsem měl pocit, že nebylo čím. A S. Bean? Jako by tam ani nebyl.... ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nečakane dobré. Namiesto prvoplánovej "takenovky" komplexný, epický príbeh, v ktorom je paradoxne línia s Arabmi, skáčuca v čase, výrazne zaujímavejšia než Seanovo kopanie do žien a upaľovanie údenáčov. Je tam všetko, od ultrabrutálnej akcie až po nefalšované emócie. Jeden finálny zvrat je predvídateľný, druhý pokračuje v línii úspešného vyhýbanie sa klišé. Chvíľu som uvažoval, či nevpálim plný počet. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Teroristi, spiknutí, starosvětský přístup a skutečně drsná nejen akce. Tak kde je problém? V postavách. Občas to v komentářích zmiňuju, že potřebuju aspoň jednoho normálního člověka, abych měl komu fandit. Komu fandit tady? Líto mi bylo tak leda tý děvky, ta to jako v podstatě nevinná osoba schytala z obou stran. Muslimáci nebo britská tajná služba, všechno stejná verbež. A udělat asi čtyřikrát během filmu stejnou lameřinu (nechat se přepadnout zpoza rohu), to už si divák jen dělá čárky do notýsku. Jo, neni to špatnej film a záměr docela oceňuju, stejně tak tu syrovost a nekašírovanost. Jen jak říkám, chybí mi postava, která by přitáhla moje sympatie. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý špiónský krimi-thriller, až na tu dějovou linku s osobním životem sebevražedného blba, která měla být ve filmu smrsknuta jen na informaci že je, pár jeho mihnutí před kamerou a navození atmosféry "on to udělá" a honbou za ním, přičemž by Seanovi byly házeny "někým" klacky pod nohy (což v podstatě jsou). Atentátníkův rozbor života, přesvědčení a brblání kolem toho srazil film do průměru. Zajímavý nápad zasluhující předělání. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Termín "cleanskin" je ve Velké Británii používán pro označení bombových útoků. Tento termín vznikl po bombových útocích v Londýně v roce 2005. (chelseaman22)
  • Snímek se natáčel výhradně v centru Londýna, konkrétně v hotelu Mayfair Hotel, Radisson Grafton Hotel, ve čtvrti Tottenham Court Road, v knihovně Kings College Library a ve čtvrti Hoxton Magistrates Court. (chelseaman22)
  • Ve scéně, kdy Ewan (Sean Bean) a Mark (Tom Burke) přicházejí k domu teroristy, mají oba na zbraních tlumič. Ten však po několika záběrech zmizí. V závěru scény se pak opět objevuje. (Teabag)

Související novinky

Bean stahuje teroristy z kůže

Bean stahuje teroristy z kůže

06.01.2011

Ne Mr. Bean, samozřejmě. Pokud jde o Seana Beana, nejočekávanější premiérou roku 2011 je samozřejmě výpravná televizní adaptace fantasy ságy Game of Thrones, kterou začne v dubnu vysílat HBO. Rádi se… (více)

Reklama

Reklama