Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh popisuje úsilí dvou bratrů stát rockovými hvězdami, zatímco se jejich spolužáci (U2) stanou jednou z nejslavnějších kapel na světě. Film je natočen podle skutečných událostí. (Ant)

Videa (2)

Trailer

Recenze (88)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

To jako fakt??? Nebo jen čirá fikce na podporu umdlévajícího Bona, či od každého trochu? Ať je to jak chce, ještě jsem se nesetkala s tak velkohubým chvástalem, co tolikrát spadne na držku a zrovna tolikrát vesele vyskočí a neochvějně kráčí vstříc novým dobrodružstvím na cestě ke slávě, už za to by McCormickové zasloužili platinovou desku! Jestli jim to pomůže, já osobně bych dala přednost před U2 jejich koncertu, avšak bavila jsem se natolik, že pokud měla být tímto počinem vzkříšena Bonova sláva, nechť se tak stane! A zase jsme u toho - fakt je třeba zabít Bona :-) ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Začínám mít ty britské filmy opravdu ale opravdu rád. Byl jsem hodně zvědavý na mého oblíbence z Misfits - Nathana, alias Roberta Sheehana. A nezklamal mě! Perfektní snímek ze 70. let o vývoji dvou hudebních kapel, které si jsou hodně blízké, ale jak už to v hudebním průmyslu a celkově v "šoubyznysu" chodí, občas se najde někdo, kdo jim to nepřeje a raději by si utrhl kousek té slávy sám pro sebe. ()

Reklama

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Hezký příběh, s pár pravdivými prvky. Je to trošku utahané, ale to je díky námětu asi účel. Ben Barnes je podle mě naprosto úděsný a nezáživný herec. Ani minutu filmu mě nebavil a ničím mě nezaujal. Hlavně po celý snímek vypadá jak vágus. Na rozdíl od skvělého Roberta Sheehana, který byl famózní a jako rocker vypadá perfektně. Název filmu by napovídal, že se bude hodně točit kolem U2, což je ovšem velká mýlka. Naštěstí se o něm pouze hovoří a děj se odehrává spíše o dvou bratrech kterou jsem nicotným stínem zmiňovaných U2. Chvíli se film tváří jako rodinné psychologické drama a místy zase jako nepovedená rocková komedie. Dobrá je ovšem hudba po celou dobu stopáže, alespoň ta mě uspokojila, protože jinak je to, až na Sheehana, nic moc. Slabé 3*** ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si myslel, že tenhle film bude především o U2. O U2 je to hlavně ze začátku a pak se to přátelství kluků z Dublinu rozdělí a film si jde svým tempem a s jinou kapelou, která dostává na frak snad nejhůř, jak to jenom jde. Irové jsou zřejmě humoristé, protože pokud je tenhle film opravdu přesně podle pravdy a biografie tvůrce té kapely, tak si říkám, že i kdyby mě přejelo čtyřikrát stejné auto, pořád bych měl narozdíl od nich docela štěstí. K tomu mě bavili výborné herecké výkony Bena Barnese a Roberta Sheehana. A nejlepší na tom všem bylo, že veškerá hudební čísla si sami odehráli a nazpívali. To opravdu klobouk dolů. Celkově tak musím říct, že to není pětihvězda, ale pořád se jedná o opravdu slušný příběh ze 70. let v Dublinu, který nenudí ani jednu minutu z celého filmu. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Něco mezi biografií a prdlou komedií. Je potřeba se na film takto dívat, protože ani jedno samo o sobě to není. Kdo se té kombinaci nebude bránit, užije si moc příjemný a skvěle odvyprávěný příběh. Každé druhé důležité rozhodnutí hlavního hrdiny jsem s ním prožíval a říkal si, že snad konečně... a to mi hlavní hrdina ani moc sympatický nebyl. Když jsem si navíc přečetl, že Ben Barnes vše sám odzpíval, musel jsem uznale pokývat i nad jeho výkony. Jeho hlas na vystoupeních mi hodně připomněl frontmena kapely The Darkness. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Skuteční bratři Ivan a Neil McCormickovi si ve filmu také zahráli, a to osoby, sledující jeden z prvních koncertů v prázdném baru. (oje)
  • Ben Barnes o sobě říká, že neumí tancovat, a tak je rád, že si mohl zahrát v takovéhle komedii, aby svůj srandovní tanec využil. (veronys)
  • Ben Barnes písně "Where We Wanna Be" a "The Great Beyond" nazpíval osobně. (skinny)

Reklama

Reklama