Reklama

Reklama

VOD (1)

Chytré a intimní drama představuje Chrise Pinea coby ukecaného prodavače Sama, kterému je něco přes dvacet a jehož svět se zhroutil ve chvíli, kdy se dozvěděl, že jeho otec náhle zemřel. Proti své vůli se musí vypravit domů, dát do pořádku otcův majetek a znovu navázat kontakt se svou odcizenou rodinou. V procesu plnění otcovy poslední vůle odhalí Sam šokující tajemství, které obrátí jeho svět vzhůru nohama: má třicetiletou sestru, o které nikdy neslyšel (Elizabeth Banksová). Jak se vyvíjí jejich vztah, je Sam nucen přehodnotit vše, co si myslel, že ví o své rodině - včetně svých vlastních životních rozhodnutí. (HBO Europe)

(více)

Videa (22)

Trailer

Recenze (143)

Tominni 

všechny recenze uživatele

Sympatický film Alexe Kurtzmana, prodavači z New Yorku, který po smrti svého otce dostane 150 tis.dolarů......aby je dal synovi své nevlastní sestry a postaral se o ně. Sestře, o které Sam neměl vůbec ponětí. Ačkoli do té doby Sam před všemi problémy utíkal, tohle ho změní. Dobrý scénář, vynikající Michelle Pfeiffer - celkově milé překvapení. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nechápem, kde nastal problém a prečo sa nedostali Ľudia ako my do našich kín. Ono je to totiž vkusne natočené, nehrá to na city tak, ako je vačšinové publikum zvyknuté a spoznávanie rozmaznaného synčeka iných hodnôt ako sú peniaze je tu vlastne sotva badateľné. V klasickom maistreame by z toho bola hlavná téma filmu a častokrát by sa využíval kontrast rozdielnych svetov. Lenže Kurtzman neuráža inteligenciu diváka a vie, ako hrať vkusne na jeho city. To ide iba úprimnosťou a tá, myslím, Ľuďom nechýba. No a že príbeh nie je príliš originálny a je predvídateľný mi vzhľadom na jeho podanie vôbec neprekážalo. Takže som si odpovedal. Je škoda, že stav Hollywoodu sa meria podľa úrovne cca dvadsiatich očakávaných blokbasterov roka a nie aj podľa takýchto a podobných, realitou šmrcnutých filmov, bolo by to objektívnejšie. Elisabeth aj Chris si zaslúžia minimálne pochvalu. ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Příjemné drama, které staví hlavně na hereckých výkonech, uvěřitelném scénáři ("podle skutečných událostí") a dobré režii. Elizabeth Banks a Chris Pine podávají v hlavních rolích velmi slušné výkony a film stojí převážně na jejich hereckém umu. Michelle Pfeiffer a Olivia Wilde mají jen malé party. Alex Kurtzman naznačil, že jako režisér má co nabídnout, tak jsem zvědavý s čím se ukáže příště:)). Citový film pro citlivé lidi...77 %...dobré 4 hvězdy. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Příjemné, skvěle napsané a sympaticky obsazené drama. Přesto ale neosloví tak, jak by člověk čekal - jejich postupné sbližování bylo v pořádku, ale to jakým způsobem upozadil svůj dosavadní život, přítelkyni a hlavně jak ignoroval zásadní pracovní "komplikace" mi nepřišlo příliš uvěřitelné. Mimochodem, pěkná hudba od A.R.Rahmana. O tom že má Alex Kurtzman talent ale nepochybuju. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Aké by to bolo keby ste mali sestru/brata o ktorom ste nevedeli a dozviete sa o tom až v čase keď váš otec zomrie ? Ľudia ktorí sa vlastne vôbec nepoznajú si postupne k sebe hľadajú cestu. Veľmi milý, pekný príbeh ktorému možno ľudia budú vyčítať nejaké to klišé a predvidátelnosť. Len škoda že Olivia Wilde dostala málo priestoru i keď som vedel že má vedľajšiu rolu ... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Hlavním asistentem při výběru lokací byl Čech žijící několik let v Los Angeles Pavel Štěrba. (PauloZ)

Související novinky

Další Star Trek míří do vesmíru

Další Star Trek míří do vesmíru

30.06.2014

Scenáristické duo Alex Kurtzman a Roberto Orci, které sepsalo třeba Transformers, Abramsův Star Trek nebo Amazing Spider-Mana 2, se vydává na režijní dráhu. Ne však pohromadě, každý z pánů dostal… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno