Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (479)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Je to místy trapné a vulgární? Ano. Adam Sandler tam naprosto nesmyslně šišlá? Ano. Zahrála si tam Leighton Meester anebo Milo Ventimiglia naprosto dementní postavy, ač jsou to dobří herci? Ano (upřímně nechápu, co je vedlo k účasti na tomto filmu). Ale na druhou stranu musím uznat, že jsem se opravdu bavila a smála se...ne teda bez ustání, jak tu někteří tvrdí, ale smála. A postavy Han Sola - si dělá prdel, že mu dal takové jméno? ale co..někteří své děti pojmenují po ovoci, tak vlastně proč ne:D - někdy ho bylo člověku líto a někdy ho považoval za úplného srábotku a blbce, který nevidí, co se kolem děje. No ovšem incest bratra se sestrou...to už opravdu hraničilo s nechutenstvím...takže dávám "ten průměr" tří hvězd. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zpětně moc nechápu,proč mě tenhle kousek tak dlouho míjel.Sandler opustil vody rodinné podívané a i když na rodinné hodnoty narazíme tady,jedná se o řádně ujetý kousek,ve kterém Sandler hlásí jako o život a vhodně ho doplňují všichni ostatní.Osobně mě nejvíc dostal Vanilla Ice,který sice není na plátně nijak dlouho,ale zase to potom stojí za to.Tyhle ne zrovna korektní filmy mě baví...80% ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Sandlerovy filmy jsou jak na houpačce. Párkrát se povede fakt vtipná komedie se super humorem, poté pro změnu blbost a pak zase to samé dokola. Pravdou je, že bych byl hodně zmlsaný a náročný, kdybych chtěl, aby úroveň byla skvělá několik let po sobě. Jeho poslední počin "Můj otec je šílenec" patří do řad těch zdařilejších a můžeme hovořit o povedeném humorném snímku, při kterém se sice smíchy nepřetrháte, ale rozhodně vás neurazí. Náladu určitě zlepší a i přes délku téměř 2 hodin se divák dobře baví. Někdy byl humor sušší, někdy zase člověk smíchy vybuchl. Divákovu pozornost (zejména u pánů) na sebe strhávala i pěkná a sympatická Leighton Meester, která také měla na zvýšení úrovně filmu svou zásluhu. Taky musím uznat, že Sandler společně s Jimem Careyem je pro mě nejlepší americký komediální herec a budu jeho filmy sledovat dokud nepřestane točit. "That's my boy" je za mě za 70%. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla opravdu jízda. Málokdy se pobavím tak, jako u téhle komedie, kdy jsem skoro u každé scénky dostával takové výtlemy, že mi z toho až vhrkly slzy do očí. Tohle je zkrátka úlet, který pobavil a zaujal, a to natolik, že jsem se rozhodl si tuhle komedii pustit během víkendu hned dvakrát a i napodruhé jsem se skvěle bavil, a to i přesto, že už jsem věděl, kde jaký fórek bude, ale to mi nic neubralo na zážitku. Troufám si říci, že tahle komedie v mých očích svou vtipností strčí do kapsy i takové legendy, jako je Pařba ve Vegas nebo původní Prcičky. Co vtip, to perla, ať už je to scéna s močením u restaurace, svatba, scény s babčou, baseball, soudní proces s učitelkou či loučení se svobodou. Adam Sandler mě nikdy nedokázal pobavit víc, Vanilla Ice pobavil i potěšil, a celkově tohle byla tak geniální komedie, že pro mě ihned po zhlédnutí stává komedií naprosto legendární a kdykoliv na mě padne nějaká depka nebo splín, tak jí chci mít po ruce a podívat se na ní, protože jsem přesvědčen, že tohle musí být ten správný lék na pokleslou náladu. Nemám nad čím váhat, uděluji pět hvězd a chci tuhle komedii vidět ještě mnohokrát a doufám, že se časem dočkáme i nějakého pokračování, rád bych viděl scénku, jak slečnu učitelku McGarricleovou pustí z vězení a scénky ze života této rodinky, která zatím nikdy neměla šanci být pohromadě, by mohly být neméně zajímavé než tento film. Sakra, já chci pokračování, a to co nejdřív! Tenhle film mi zřejmě z hlavy jen tak nevymizí a jsem rád, že si tenhle film ke mně našel cestu a já že jsem si našel cestu k němu. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Po delsi dobe totalne retardovana buranska kretenska Sandlerovka, na kterou musite mit naladu, ale kdyz se trefite, tak je zabava stoprocentne zarucena. Sandler tu vypada jak vychlastanej Per Gessle a podobny hovado nehral snad od konce devadesatek. Prasacky a dementni az na pudu, ale spousta forku funguje, takze palec lehce nahoru. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Postavy Danteho (Peter Dante) a Otce Shakalu (Abdoulaye NGom) se objevily již dříve ve filmu Král videoher (2006) (Žralok)
  • Adam Sandler je iba o 12 rokov starší než Andy Samberg, ktorý hrá jeho syna. (m.a.t.o.)
  • Susan Sarandon postavu učitelky, která má poměr s nezletilým žákem, ztvárnila již v minulostoi, a to v seriálu Studio 30 Rock (od r. 2006), konkrétně v 17. epizodě 5. série. (Avalon820)

Reklama

Reklama