Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

No to snad ne! Tam byla někde Kristanna Loken? Jsem si ani nevšiml... co z toho vyplývá? Že budu muset dát druhou projekci. Jen nevím, pokud vydržím až do konce, protože tady aby člověk solidní akci pohledal. Děj je jednoduchý, amerikanismus opět všudypřítomný a jinak jsem už všechno ostatní zapomněl, což nesvědčí o dobré kvalitě filmu. Tohle "pokračování" nemělo vzniknout. 35% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Co čekat podle názvu a posteru? Poradím Vám. Nic! A pak dáte jednu hvězdu jako já. Pustil jsem si to z nouze a dlouhé chvíle, aby se dostavila řádná únava před spaním. Díky nudnosti snímku únava přišla opravdu ve velkém a já alespoň spokojeně usnul. Všechno zlé je k něčemu dobré. S.W.A.T - special weekend apathic trash! ()

Reklama

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Už jen ten začátek mě docela odradil. Všichni se vlněj v rytmu Hip - hopu, ale svý dluhy neplatěj - tak co s nima. Zmatená kamera, zbytečně rychlej střih a to divadlo, které tam předvádí jak S. W. A. T. tak únosci, je prostě směšné. Zatím jediným kladem jsou kamery umístěné na ústí beranidla a zbraní. Scéna, kdy únosci hrozí zabitím rukojmí, a S. W. A. T. tam stejně vtrhne - rukojmí nerukojmí, je strašná, beru jí jako výsměch těmto jednotkám. Únosci jsou natolik tolerantní, že se nakonec vzdaj - to je jak v nějaké pohádce. Další scéna je plná rozporů - Jedná se o střelbu na figurínu. Jeden agent tam měl střelit figurínu do ucha, ale minul a trefil se nad ucho. Vycvičující agentka ( mimochodem přizvána po účelovém vyhazovu nejlepšího střelce týmu ) mu povídá - Špatně jste to vypočítal, střela tady totiž padá jak mrtvý holub........ Ale on se přeci trefil nad a ne pod - tak o čem to kecá? Ten film je strašná hovadina. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Když od filmu nic nečekáte,může vás mile překvapit. Tak tomu je i u pokračování S.W.A.T.u. Nejde o žádný super film, ale celkem fajn nenáročnou zábavu ušitou podle střihu původního filmu. Především je hodně zajímavá kamera, střih je někdy trochu zmatený a děj? No okopírované,ale zas tak moc to nevadilo. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Neškodný akční výplach, který osamělému sobotnímu večeru ostudu rozhodně neudělá. Tempo, šampónoví (ne)herci, strhující akce a tuna imbecilních scén. Pro milovníky odpočinkových televizních filmů na jedno použití jasná volba, celé to připomíná mix C.S.I., Hawaii Five-O a původního (skvělého) S.W.A.T.u. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama