Reklama

Reklama

Milostný příběh může být natolik emotivní, že divákům způsobí hluboký osobní prožitek. Snímek Zamilovaní z dílny režiséra Drakea Doremuse krásně ukazuje, jak je první skutečná láska vzrušující, blažená a zároveň zničující. Když se britská studentka univerzity v Los Angeles Anna (Felicity Jonesová) zamiluje do svého amerického spolužáka Jacoba (Anton Yelchin), vrhnou se ti dva do vášnivého a život měnícího vztahu. Jenže brzy budou rozděleni, protože Anna poruší podmínky pro udělení víza. Film Zamilovaní zkoumá, jak dvojice čelí opravdové zkoušce, když má být každý z nich sám a přitom zůstat spolu. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (162)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Můj milý Antone...kam jsi to sakra zase lezl? Proč se snaží lidi co neumí točit filmy tohoto rázu o nějaký zázrak? Doslova "hvězdné obsazení" do dalších rolí mě nechávalo chladnou kromě mých občasných výkřiků: "Ale proč proboha????" a pak "Ty jsi hloupá!" a na konci "Já to NECHÁPU!"...Takže asi tak. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Přesně ta naivní romantika, kterou opravdu nemusím. Dívala jsem se jen kvůli Antonu Yelchinovi a roličce Jennifer Lawrence a ani tihle dva mě nijak nepřesvěčili o tom, že naivně zamilovaný scénář závisí na hercích. Klasický příběh dvojice, která se do sebe zamiluje, dělá ty zamilované věci, následně se vezmou kvůli vízu, uletí s někým jiným a pak se k sobě zase vrátí. Jsem sice holka, ale tyhle filmy mě fakt neberou. Pro holky 16+ a fanynky Antona asi nutnost vidět. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Všichni čtyři ústřední hrdinové mi jsou nesympatičtí - jak vzhledově, tak svým neracionálním a absurdním chováním. "Kašlu na vízum, kašlu na monogamii, kašlu na vhodnou chvíli na žádost o ruku, kašlu na to, že jsi ženatý" mě neskutečně vytáčelo. Čas plyne, děj se stává plytkým a nepřijde žádný zvrat. Zaujala mě snad jen hudba a prvních dvacet minut filmu. Filmy o sladkobolné lásce na dálku, která všechny (diváky) drásá, mě neberou. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem Anně a Jacobovi fandila - díky hereckým výkonům Felicity Jones a Antona Yelchina nebyl vůbec problém věřit tomu, že tyhle dvě postavy mezi sebou mají speciální pouto. Jenže pak přišlo jejich odloučení a přestože bylo vidět, jak je ničí fakt, že jen těžko můžou být spolu, začali mi postupně být nesympatičtí tím, jak se jednu chvíli strašně milovali, pak se odloučili, pak se k sobě zase vrátili... a mezitím využívali každý jiného partnera. Jacob využíval krásnou spolupracovnici a Anna sympatického souseda. Jacobova nová partnerka o Anně alespoň ví, ale Annin nový přítel ani netušil, že je vdaná, ačkoli spolu byli půl roku! To už je dost velké svinstvo a já konci už ústřednímu páru ani nepřála, aby skončili spolu. Film končí neurčitě, je na vás, co si domyslíte, že se stane. Mě už to bylo jedno - bohužel. ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Aaaaw. Každej má svůj oblíbenej romantickej film, ne? Tak tohle je můj vítěz. A můžu se na to dívat a dojímat pořád dokola, a nejvíc je ten závěr, protože není úplně jasnej, ale já jsem v tomhle pesimista a rohodně se mi líbí víc, že to jakože skončí špatně, protože to je o to větší drama, všechno jednou skončí, i ta největší láska! Ha! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Film bol natočený lacnou kamerou Canon EOS 7D DSLR. (Sufferer)
  • Scény, které se odehrávaly ve Velké Británii, byly natočeny v USA. (zuza99)
  • Režisér Drake Doremus ukázal hrubý střih filmu před uvedením na Sundance Film Festival svým bývalým studentům. (zuza99)

Související novinky

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

04.05.2014

Drake Doremus je jeden z mála filmařů, kteří dosáhli uznání již před svými třicátými narozeninami. Režisér, který sklidil velký úspěch na Sundance festivalu s filmem Zamilovaní se i svým následujícím… (více)

Reklama

Reklama