Reklama

Reklama

Milostný příběh může být natolik emotivní, že divákům způsobí hluboký osobní prožitek. Snímek Zamilovaní z dílny režiséra Drakea Doremuse krásně ukazuje, jak je první skutečná láska vzrušující, blažená a zároveň zničující. Když se britská studentka univerzity v Los Angeles Anna (Felicity Jonesová) zamiluje do svého amerického spolužáka Jacoba (Anton Yelchin), vrhnou se ti dva do vášnivého a život měnícího vztahu. Jenže brzy budou rozděleni, protože Anna poruší podmínky pro udělení víza. Film Zamilovaní zkoumá, jak dvojice čelí opravdové zkoušce, když má být každý z nich sám a přitom zůstat spolu. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (162)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Na první pohled mě film zaujal. Ale opět jsem měla velké očekávání a začalo mě to nudit už po 10ti minutách. Dějově je to zpracovaný dost divně, hlavně na začátku. Začala jsem uvažovat, že to radši vypnu a pustím si něco jiného. Nakonec jsem se přemohla a film dokoukala. Vůbec bych se nezlobila, kdyby ve filmu bylo víc hudby. Člověk by u toho aspoň tolik neusínal. Dost mi vadila i ta sekaná a amatérská kamera. A výkony herců byly podle mě hodně nepřesvědčivý. Moc jsem jim nevěřila. Smích hlavní herečky Felicity Jones byl hodně trapný a nepřirozený. Ve filmu Holka s prknem se mi líbila víc. Celkově je to film naprosto o ničem. Ale 40% dám. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Názov ten dej dokonale vystihuje. Zamilovali sa do seba, spravili chybu a potom sa to už s nimi vlieklo celý zvyšok filmu. Ako na hojdačke, raz spolu, raz od seba. Najviac mi ale bolo ľúto Jeniferky, ktorá si tam musela pripadať ako taká jeho hračka, ktorú si k sebe zavolal, keď bol s tamtou pohádaný. Jej pohľad keď posledný krát od neho odchádzala hovoril za všetko. Inak to nebolo presladené romantikou, malo to aj taký triezvy aspekt, a záver si ani neuvedomíte, stále čakáte, že sa niečo stane a on ujde ako voda. 2 z 5 ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Přesně ta naivní romantika, kterou opravdu nemusím. Dívala jsem se jen kvůli Antonu Yelchinovi a roličce Jennifer Lawrence a ani tihle dva mě nijak nepřesvěčili o tom, že naivně zamilovaný scénář závisí na hercích. Klasický příběh dvojice, která se do sebe zamiluje, dělá ty zamilované věci, následně se vezmou kvůli vízu, uletí s někým jiným a pak se k sobě zase vrátí. Jsem sice holka, ale tyhle filmy mě fakt neberou. Pro holky 16+ a fanynky Antona asi nutnost vidět. ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Prý se jedná o romantický film, drama. Podle mě je to shit s nesympatickým hereckým obsazením a veškeré scény působí silně nepřirozeně (chlastání whisky, paření v klubu, páření na pláži atd.). Možná kdyby film neřešil vztah Angličanky s Američanem, ale třeba Pákistánského chlapce s dívkou z Atlanty, dalo by se to považovat za art. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pohodová romanca, ktorá donúti diváka trochu popremýšľať. Ono vzťah na diaľku je samo o sebe dosť komplikovaná téma, ktorá často slúži ako vďačný námet pre film. Nepríjemne ma tu ale prekvapil nešikovný strih, niekedy mi trochu trvalo, kým som sa zorientoval v tom, do akého životného obdobia oboch hrdličiek ma to práve hodilo. Dialógy mi tiež často prišli povrchné, na to aká zaujímavá téma tu bola to chcelo niečo hlbšie. Nosná kostra príbehu vrátane samotného záveru však mala hlavu aj pätu, takže to vidím na lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Film je inšpirovaný životnými skúsenosťami režiséra Drakea Doremusa, ktorého manželka Desiree mala imigračné problémy v USA. (Sufferer)
  • Jde již o druhou spolupráci Jennifer Lawrence a Antona Yelchina v jednom roce. Jejich druhý společný film, který nese název Pan Bobr (2011), natočila herečka Jodie Foster. (=woody=)
  • Scény, které se odehrávaly ve Velké Británii, byly natočeny v USA. (zuza99)

Související novinky

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

04.05.2014

Drake Doremus je jeden z mála filmařů, kteří dosáhli uznání již před svými třicátými narozeninami. Režisér, který sklidil velký úspěch na Sundance festivalu s filmem Zamilovaní se i svým následujícím… (více)

Reklama

Reklama