Reklama

Reklama

Love

Trailer

Někdy to slovo znamená lásku, někdy peníze. Ale nikdy ne obojí najednou. Bratislavští kamarádi Maťo a Tomáš si velmi dobře vydělávají kradením a vykrádáním aut. Bydlí spolu a nemají prakticky žádné starosti, neboť pohyb za hranicí zákona je pro ně přirozeným způsobem existence. Jenže ten dostane první trhliny, když se Maťo zamiluje do půvabné studentky Veroniky a začne vážně pomýšlet na konec zločinecké kariéry. Jako svou poslední společnou akci vykradou mladíci benzinovou pumpu. Jenže akce neproběhne zdaleka tak hladce, jak by měla. Pro Maťa to znamená definitivní vystřízlivění… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (403)

tron 

všechny recenze uživatele

Občas diery v scenári a k tomu nezmyselné cameá, ktoré sú tu len aby film viac zarobil. Ale tiež skvelý, prirodzený párik Nemtuda/Svarinská, temný príbeh plný zaujímavých myšlienok o "mladých na scestí" a k tomu pochmúrna apokalyptická výprava Bratislavy. Sadal som si k tomu s obrovskými predsudkami a nakoniec je z toho asi jeden z najlepších slovenských filmov od roku 1993. Vlastne nie asi. Určite. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že slovenský film jde nahoru. Dům, Cikán a teď Love dokazuje, že i na Slovensku jsou talentovaní mladí tvůrci. Love má spoustu děr ve scénáři, ale rád jsem mu to odpustil díky skvělému castingu a závěrečnému vyvrcholení. Možná by neuškodilo, kdyby se film ubíral jen jedním směrem. Takhle je to něco z komedie, dramatu, thrilleru a nakonec i kopa romantiky. ()

Reklama

Anarvin 

všechny recenze uživatele

Lóve je důkaz toho, že i v našich podmínkách je možné natočit moderně vypadající snímek od mladých tvůrců pro mladé diváky. Čistě z technického hlediska si zaslouží obdiv, protože podobně natočenou záležitost v česko-slovenském prostoru hned tak neuvidíte. K tomu si připočtěte uvěřitelnou romantiku, porci humoru a poměrně přesvědčivě zachycený život generace mladých sobců, pro které je největší hodnotou povrchní zábava a vlastní potěšení. Bohužel, jakýmkoliv vyšším ambicím podráží nohy slaboučký scénář, který vrší klišé na klišé a vkládá postavám do úst tak strašně umělé a rádoby dramatické dialogy, až to vyloženě bolí. Zradu všeho povedeného dokonává vyloženě dementní konec, který snad ani nejde brát vážně. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že na slovenský poměry důstojnej přírůstek. O hulení jointů, rvačkách, souložení, vykrádání aut, kalení na koleji se studentkama, přepadávání, hraní FIFY. A o lásce. Prostě o všem, co maj rádi mladý lidi, natočený v celkem snesitelný formě. Nutno říct, že spousta momentů mi přišla hrozně těžko uvěřitelnejch a možná někdy až za hranicí logičnosti, ale nemůžu říct, že bych se u toho celkově nebavil. Čtyři hvězdy jsou sice možná až moc, ale těžko budu někde hledat lepší slovenskej film. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Nejsem cílová skupina Love.. přesto se mi to líbilo. Ale kuš, páčilo sa mi to! Ta dokonalá kombinace kriminality a čistého citu (ano, to slovní spojení čistý cit mi taky zní divně, ale jak jinak to nazvat..), všechno je uvěřitelné a v závěru dramatu jsem si málem hryzala nehty, jak to skončí. Proto uznávám Slovákům body za zpracování a přestože bych mohla vybírat hnidy, nebudu. Hlavní dvojice mi byla sympatická, při scéně v recepci jsem se bavila a představovala si, že takto vymetu s některými svými kunčofty (och kéž by!), zkrátka kus srdce jsem tu nechala, byť moje očekávání byly někde na prvním schůdku. Jen tak dál. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • Love na internete sprevádzal fiktívny minifilm, ktorý bol uložený na webové stránky špecializujúce sa na sťahovanie filmov zdarma. Začínal úvodnými titulkami a záberom na hlavné mužské postavy, ako chcú ukradnúť auto. Nakoniec však skončil urážaním človeka, ktorý sa snímku pokúsil nelegálne stiahnuť. Nakoniec sa však objavila na internete ako uniknutý festival screener. (toi-toi)
  • Prvý slovenský a český film, ktorý má svoju vlastnú aplikáciu na AppStore. (harryy)
  • Hlas človeka, ktorý volá vo filme Dušanovi Cinkotovi a zháňa svoje ukradnuté Audi, patrí slovenskému hercovi Jánovi Kronerovi - otcovi režiséra filmu Jakuba Kronera. (toi-toi)

Reklama

Reklama