Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1942 vidělo mnoho obyvatel na nebi UFO. O několik desítek let později se mimozemšťané vracejí, aby ovládli naší planetu. Dovede lidská rasa odvrátit jejich útok? (pavels94)

Recenze (51)

Shitonit odpad!

všechny recenze uživatele

Ninja Kunda versus E.T.mimozemšťan ! No do svatý díry, co to jako kurwa mělo bejt ?? Hrstka pomrdanejch mariňáků pobíhá semotamo a snaží se zachránit ten náš pojebanej svět před totálně totální emzáckou zkázou. No, to k ději. Dál to vymrdal už jen režiser, scénárijuš, ředitel kamerostroje a ten pičus, kterýho někdy něco tak vymrdanýho napadlo. Doufám že ho co nevidět napadne pěkně vypasená mimozemská obluda, a třímetrovým čurákem mu vymrdá prdel !!! Kurwa ! Hodinaapůl mýho pohodovýho lajfu je v totálně v totální mimozemský prdeli !!!!!! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tak toto dílo Asylum naprosto "zabilo." Na tuto verzi Bitvy o Los Angeles jsem se docela i těšila. A to nejspíš hlavně díky excelentnímu plakátu. Jakmile se vám dostane tvorba tohoto studia před zraky, spatříte v jejich tvorbě možná nějakou škodolibou radost a výsměch, stejně jako zvrácený obdiv tomu, co za neuvěřitelné kousky dokáží jeho kreativní pracovníci vytvářet:) Ale Bitva o L.A. byla skutečně velmi velká bída a nepodařené na tomto filmu bylo snad vše. Možná to na mě bylo příliš akční, jen se stále střílelo, takže postupem času už to přestávalo být i jakkoli inovativní, a stejně to děj nikam neposunulo. Vetřelec v podobě pilota, který přiletěl někdy z roku 1942, hlavní hrdinka, která si zřejmě hrála na "Nevěstu krví zbrocenou", hrouda laciných triků, špatných či nelogických scén a podobně "kvalitních" dialogů. Tuto bitvu Asylum nevyhrálo. "Vypadají jako světlušky." - "Cože?" - "Vždyť víš, ty v bažinách, co samy svítí," "Musíš se uklidnit a vnímat tu loď." :) ()

Reklama

vlKousek odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím na co uživatel Pavels94 koukal, ale já jsem koukal na další hodně zdařilý výblitek společnosti asylum, střílet revolverem na lítající talíře, tvářit se u toho fakt drsně, to dokáží fakt jen v tomhle filmu :D Efekty jako kdybych v loutkovém divadle mával poklicí od hrnce přivázanou na tlaničce od bot. Sračkaaaaaa, ale příšerná :)) ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak jasný odpad?? Ale ne, kdepák. Ano, triky jsou na úrovni dětských hříček, vlastně je to celé stupid, ale!! V ději snad není v prvních padesáti minutách jediné mrtvé místo. Už dlouho jsem se tak nenachechtal, když tam naběhla ta kóča s tím mečem. Jsem si málem smíchy ukáp do textilu. No a tak za to těch šestnáct procent dám, abych to mohl zaokrouhlit nahoru. A huuups, ještě přidávám za skvělé nápady v závěru. Tenhle filmík měl mít větší rozpočet a byla by to pecka. 201412308815/9115///* a půl/// ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Poklidný den v Los Angeles je narušen příletem obří kosmické lodi, která začne ničit vše okolo. Armáda je bezmocná, a jen sleduje, jak jsou její stroje ničeny stovkami malých létajících stíhaček. Nakonec se zdá, že ale Los Angeles nebylo vybráno náhodou, a že zde obří UFO má svůj cíl - před šedesáti lety zde bylo sestřeleno malé UFO, a mimozemšťané jej chtějí zpět... Uff, zpočátku jsem si myslel (a doufal), že to nebude tak hrozné, jak zde všichni píšou - jenže bylo. A hodnocení odpad je jen slabý odvar toho, čím si musí divák při sledování tohoto filmu projít. Přes otřesné herecké výkony a snad ještě horší vizuální efekty (fakt se při vzniku tohoto filmu psal rok 2011?), mně ale spousta scén pobavila - i když to asi nebylo záměrem filmařů. Například hned ze začátku, kdy je napadena vojenská základna (= pár polorozpadlých garáží hlídaných asi pěti vojáky), a když kapitán řve "Regroup, regroup" na své dva vojáky jsem málem smíchy padl na zem. O chvilku později opět vtipná scéna - filmaři si na chvilku vypůjčili bévépéčko, natočili s ním asi 10 vteřin záběrů, a ty pak použili na pětiminutovou scénu pronásledování ufem kolem dokola. Mno nic, dál se rozepisovat nebudu, tento film byl mnohem horší než většina z ostatní Asylácké produkce, možná tím nejhorším vůbec... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama