Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

Košoun 

všechny recenze uživatele

Je to chytlavé, je v tom SMG i ostatní obsazení je sympaticky dobré, dobrý výběr hudby, občas jen nelogické a s přibývajícími díly více a více zamotané a méně a méně uvěřitelné. Nesmíte nad tím přemýšlet jako nad sofistikovaným thrillerem, ale jako o americkém seriálu z vyšší společnosti okořeněný detektivně-mysteriózní zápletkou. Něco mezi 3*-4*, uvidíme, jak se to bude dále vyvýjet... EDIT: Tak nakonec 3*, postupně více a více nelogičností a podivných jednáních postav, že jsem nedokoukal ani tu první (a poslední) sérii. Tohle nezachrání ani SMG. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů poslední doby co jsem kdy viděla! Nejenže je to napínavé ale má to prostě skvěle odsípající děj sice to spolu díl od dílu více a více souvisí propletením různých vztahů a situací a retrospektivně se vracející děj do předešlé doby pro objasnění určitých bílých míst v ději. Nevím jak se to bude rozjíždět dále ale sama jsem pokaždé až neskutečně napnutá a natěšená na další díl, že si neumím představit se na to nepodívat. Myslím, že hlavně o to tu jde. Udržet tu divákovu pozornost tak dlouho jak jen je to možné bohužel většinou se takový proud informací stane nezajímavým. Doufám, že u tohoto(pro mě)skvělého díla se mi to nestane. Velký dík za obsazení hlavní dvojrole Sarah Michelle Gellar! ()

Reklama

kiararaftl 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne nie je najlepsi napad po pilotnom diely hodnotit akykolvek serial, ale ja nemozem inak. Piloty sa vacsinou vyznacuju absolutne slabym spracovanim a velmi ziredka hned vtiahnu do deja. Dufam ze tento pripad, kedy sa neviem dockat dalsej epizody bude o niecom uplne inom a bude mat stale stupajucu tendenciu. Samozrejme je to aj Kvoli Ioanovi Gruffuddovi, ktory uz dlhu dobu patri medzi mojich najoblubenejsich hercov ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda dramatických seriálů, ale Ringer mě zaujal. Sledoval jsem ho jen díky SMG, která rozhodně nezklamala. Děj běží dopředu bez zbytečného přešlapování na místě a i když některé zvraty jsou jak z telenovely, tak si Ringer udržel jistou míru inteligence a úroveň. Zajímavé je, že v celém seriálu nenajdete jedinou vysloveně kladnou postavu. Každá má něco na triku a ani hlavní postava Bridget není zrovna skautík. Jen škoda toho konce. Stačila jedna až dvě epizody na uzavření a mohli jsme mít zajímavou minisérii. Takhle trošku hořká pachuť. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem se do tohohle seriálu hlavně proto, že jsem opět chtěla vyplnit čas a nechtěla jsem si dělat návyk na další seriál, který se ještě vysílá. Z prvních několika dílů jsem byla dost rozpačitá, slyšela jsem poměrně kladné ohlasy, a mě to moc nezaujalo, každopádně jsem ráda, že jsem to nevzdala a že jsem se rozhodla pokračovat ve sledování dál, protože se to pak díl od dílu lepšilo a nakonec v jednom díle bylo tolik zápletek, až jsem pomalu nevěděla, kde mi hlava stojí. Svým způsobem je možná i dobře, že ten seriál skončil po první řadě, protože si tak aspoň udržel vysokou kvalitu, na druhou stranu mě ovšem trochu mrzí, že nezjistíme co se stane, když se Bridget a Siobhan zase potkají. Váhám mezi 3* a 4*, ale asi trochu nadhodím. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. Jeho zrušení CW Network oznámila 11. května 2012. (Stirek45)
  • Na konci hraje skladba „Rumour Has It“ od Adele. (hrumsrt)
  • Ringer byl k začátku roku 2013 vůbec nejprodávanější seriál televizní stanice CW na internetovém portálu iTunes. Celkově se pak jednalo o pátý nejprodávanější seriál na DVD vysílaný televizí CWTV v USA. (Patw)

Reklama

Reklama