Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

maty39 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda dramatických seriálů, ale Ringer mě zaujal. Sledoval jsem ho jen díky SMG, která rozhodně nezklamala. Děj běží dopředu bez zbytečného přešlapování na místě a i když některé zvraty jsou jak z telenovely, tak si Ringer udržel jistou míru inteligence a úroveň. Zajímavé je, že v celém seriálu nenajdete jedinou vysloveně kladnou postavu. Každá má něco na triku a ani hlavní postava Bridget není zrovna skautík. Jen škoda toho konce. Stačila jedna až dvě epizody na uzavření a mohli jsme mít zajímavou minisérii. Takhle trošku hořká pachuť. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Seriál, jehož druhým jmenem je Intrika. Seriál, kdy nevíte, kdo se nečekaně objeví na scéně, kdo s kým něco kuje, nebo kdo stojí na správné straně. Divím, se že zrovna tento seriál si i přes tu malou konkurenci na CW nedokázal získat aspoň takovou sledovanost a ratingy, aby se udržel pro druhou sezónu. Myslím, že SMG se vrátila na televizní obrazovky ve velkém stylu a ať byl zrovna v kůži Bridget, nebo Shiobhan, věřili jste jí každé slovo a každé gesto. Velice příjemnou roli sehrál i Ioan Gruffud. Není to však bez chyby, samozřejmě. Některé dějové pochody, nebo chování postav vám může přijít přinejmenším zvláštní, ale při množství jednotlivých postav, jejich zájmů a činů, kdy se děj zapeklitě zamotává, není divu, že se v tom člověk občas ztratí, nebo se v tom scénáristi trochu zamotají. Seriál se tak dvě třetiny trochu pomaleji táhne, ke konci ale dostává grády a člověk se těší na každý nový díl, aby věděl, co bude dál. Pro mě je to hraniční 70% záležitost. Za SMG dávám nahoru, takže řekněme 70,1 %? :D ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- K Ringeru jsem se dostal tak nějak nenápadně. Tento seriálový žánr nijak zvlášť nevyhledávám a musím i uznat, že na první pohled Ringer vypadá jak laciná a nudná telenovela. Ona to tak trochu vlastně telenovela je, ale rozhodně ne laciná a už vůbec ne nudná. Ringer je ukázkovým příkladem perfektního seriálového dramatu, kde o zvraty není nouze. A že ty zvraty a odhalení jsou opravdu lahůdkové. Já už jsem, co se týče sledování seriálové tvorby, tak trochu veterán a přesto mě dokázal Ringer uchvátit a mnohokrát překvapit nečekaným dějovým twistem. Ringer rozhodně není seriál hloupý, na což bohužel v USA doplácí a sledovanost je vcelku nízká. Upřímně budu doufat pro obnovení, ale velké naděje si nedělám. Hodnocení série: 5/5 ()

ChloeQueen 

všechny recenze uživatele

Odmyslím-li si sem tam nevyvedené efekty, po 1. dílu dávám 4*, už jen kvůli tomu, že se moje milována Sarah vrátila na televizní obrazovky ověnčena tajemstvími a samozřejmě překrásnými a velmi zajímavými muži... ------------------------------------ Je to škoda. Seriál měl opravdu velký potenciál. Vývojově šel děj kupředu. ()

sulimo odpad!

všechny recenze uživatele

Docela kýč a k tomu s efekty tak třicet let starými. Gellar nesnášim, ale za to zbožňuju NY a víc než NY Gruffudda, ano, je to totálně debilní komentář a kdyby tam nebyl Gruffudd, pravděpodobně bych hodně šetřila s hvězdama, ale on tam hraje, takže mimořádně neobjektivní 3 hvězdy. 14.10.11 změna v odpad, takovou debilitu nezachrání ani charismatickej Gruffudd. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Postavu Juliet Martin měla hrát původně Caitlin Custer. (Ajka1)
  • Kristoffer Polaha byl nadšený, že bude konečně moci pracovat se Sarah Michelle Gellar, která ztvárnila hlavní roli v seriálu Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997), kde absolvoval casting na jednu z rolí. (Ajka1)
  • Seriál byl nejdříve určen pro stanici CBS. Ta jej však později kvůli nedostatku prostoru v programu a jeho pojetí odmítla. Práva k seriálu tak zakoupila stanice CW. (Vojt@P)

Reklama

Reklama