Reklama

Reklama

Atrocious

všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní. (Immortal17)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

V rozpätí týždňa som skukol tri ručnokamerové horory - Grave Encounters, The Tunnel a Atrocious a kým prvé dva menované majú aspoň slušne mrazivú atmosféru a disponujú fungujúcimi ľakačkami, španielsko - mexický Atrocious v podstate nemá diváka čím vystrašiť. Je to také zmätené lesné nič na spôsob Blair Witch, na svoje si tu však možno prídu aspoň amatérski botanici, ktorým tento film ponúka jedinečnú možnosť z najrozmanitejších uhlov detailne študovať vegetáciu južného Katalánska. ()

beba789 

všechny recenze uživatele

Strašně to natahovali ...něco se začlo dít přesně v půlce filmu jako v Paranormal activity 2.Ale zase o proti PA2 je to větší lekačka a určitě lepší příběh.Herecké výkony jsou průměrné.Samotné postavy jsou snad jedni z nejhloupějším co kdy v hororu byly.Konec zajímavej a děsivej.Na jeden nudnej večer to nebylo špatné.43%. ()

Reklama

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Atrocious vyniká především v tom, jak se mu daří navozovat uvěřitelnost - herci jsou přirození, kameru nedrží odborník a v ději nejsou žádná nahnilá rajčata, díky nimž by si divák rázem uvědomil, že se dívá na film podle scénáře. Doposud je vše v úplném pořádku, takový lepší standard. Co z Atrocious ovšem dělá naprostou pecku, je opravdu hodně děsivý závěr, za který jsem byl v jednu hodinu ráno upřímně obrovsky vděčen, jelikož u filmů se bojím velice rád. Za závěr Atrocious by se nemusel stydět ani Hideo Nakata. ()

MareT. odpad!

všechny recenze uživatele

Mě už došla trpělivost. Veškeré variace na PA už mi lezou krkem. Grave Encounters v pohodě, Tunel v pohodě, ale toto nebo Paranormal Entity to už prostě ne. Ukázka toho, že to není tak jednoduché pobíhat po lese, domě, sklepě či kde všude a zaroveň nenudit. Tady nejenže se budete nudit, ale nic vás ani nevytrhne z židle (nebo spánku) a ke všemu to hodí takovou pointu, která se do tohoto žánru ani nehodí. ()

Piggsy odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda od začátku až do konce. Nejprve nezáživné blábolení, potom běhání s kamerou po baráku a po lese. To bych uměl taky. Otřesní herci, stupidní děj, nulová atmosféra, všechno špatně. Ubohá kopie Záhady Blair Witch bez jakéhokoliv nápadu. Laciné nic. S takovými "horory" běžte už (s prominutím) do prdele! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v okolí Barcelony, v mestách Cunit (lesy a labyrint), Sitges (interiéry domu) a Vilanova i la Geltrú (exteriéry). (BoredKid)

Reklama

Reklama