Reklama

Reklama

Atrocious

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní. (Immortal17)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

bari68 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že úspech Paranormal Activity sa dočká toľkých coverov a napodobenín, avšak s výsledkom, ktorý nie je moc priaznivý.Film aj cez krátku dĺžku miestami nudil, nemal nápad, ba dokonca, čo je najväčšou chybou-nestrašil....Svetlou výnimkou za čo Atrocious pochváliť je ,,jakš-takš,, originálny a prekvapivý koniec. 2,5* ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nerád pozerám filmy v Španielskom dabingu ale tak trailer ma nato navnadil a bola to chyba.Čakal som aspoň priemerný horor ale nič.Hneď na začiatku poviem že sa nemusíte vôbec báť.Prvá pol hodina nudné kecanie potom zabijú psa čo ma nasralo a potom ďalšia pol hodina behanie v labyrinte kde nieje nič vidno no vlastne je stromy.Atmosféru to ale malo ale to je vážne všetko ak sa chcete báť tak nedoporučujem ale na nudný večer celkom ujde. 3* len preto že na konci aspoň vysvetlili čo sa stalo . ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Atrocious“ se tak drží klasického trendu found footage filmů a snaží se o to, aby se děs na diváka přenesl tím, že on se prostřednictvím ruční kamery stane součástí děje. Na mě tohle prostě nefunguje a já se součástí děje nestávám. Naopak, začíná mě tahle kamera opravdu odpuzovat a já nejsem schopen už pochopit ten efekt, pro který je nadále tak používána. Mlad – a možná nejen mladí filmaři – top ale dál budou zkoušet. A třeba se jim příště podaří, aby mě opět trochu vyděsili. V tomhle případě ale nikoli. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Před lety zde celá rodina žila, nyní se sem vypraví strávit týden dovolené. Dospívající Cristian a jeho sestra July se obávají týdne nepřekonatelné nudy (s rodiči v jejich bývalém domě), a tak si s sebou vezmou dvě kamery, a vše pečlivě dokumentují. Hlavně procházky lesním labyrintem, o kterém se vypráví strašidelné historky, a kam mají od rodičů přísný zákaz chodit. Zákazy jsou ale od toho, aby se porušovaly. To si říkají minimálně do okamžiku, kdy v labyrintu naleznou zkrvavené tělo jejich psa... Prvních čtyřicet minut jsem se opravdu bál.... toho, že pobíhání teenagerů zarostlým labyrintem nikdy neskončí. Roztřesená kamera a zelené "peklo" působí docela nudně, zvlášť když se neděje nic jakkoliv strašidelného. Oproti tomu posledních dvacet minut jsem se bál doopravdy - roztřesená kamera a "zelené" peklo _v noci_ dostává rázem hororový nádech, a chvilkama jsem strachy zapomínal i dýchat. Samotný konec (posledních deset minut filmu) mne už dvakrát moc nebavil, na šokující překvapení už jsme tak nějak zvyklí, a předpokládám, že většina diváků něco podobného čekala už od začátku. Takže případným dalším divákům doporučuji prvních pár minut na seznámení s prostředím, a pak si užít poslední dvacetiminutovku - ušetříte tím spoustu času... ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Už je to fakt nuda tyhle rádoby remakey Blair. Neskutečná nuda. A se závěrem, kdy známe vraha, to totálně posrali. Naprosto to anuluje pointu použití kamery, které mělo diváka o to víc zatáhnout do podkladu "podle skutečnosti" a jeho smysly do bidné reality bezmoci onoho realistického děje na základě nadpřirozené esence. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v okolí Barcelony, v mestách Cunit (lesy a labyrint), Sitges (interiéry domu) a Vilanova i la Geltrú (exteriéry). (BoredKid)

Reklama

Reklama