Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (292)

Hild 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, když jsem si pustila film natočený podle románu Nicholase Sparkse, čekala jsem velký slaďák plný klišé, krásné hudby, nádherné krajiny a to přesně ve filmu i je. Jen škoda, že je to tak velká nuda a nějaká romantická atmosféra na mě vůbec nedýchala. V tom filmu se pak neděje vůbec nic a neskutečně se táhne. Prakticky žádný dějový zvrat, dva se poznají, zamilují, následuje idylka, problém a pak... V traileru jste viděli vlastně už úplně všechno. Mé doporučení? Pokud máte náladu na slaďáček, raději znovu sáhněte po Zápisníku jedné lásky, po srdci vás pohladí mnohem více a Ryan Gosling vždy bude lepší než Zac Efron. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Pan Dokonalý (a to naprosto ve všech ohledech, když se pomine ta malá a vpravdě nepodstatná lež) a paní Osamělá aneb přesně ten typ romantického filmu, u kterého jistě leckterá divačka ráda roztaje, a aby se neřeklo, tak pro pánskou část publika tu je zas sexy hlavní představitelka, která je asi jedinou odměnou pro chudáka chlapa, kterého donutila jeho partnerka Talisman zkouknout. Jinak klišé se pěkně kupí, Efronovy psí oči se samozřejmě jen tak neokoukají a člověk se musí čím dál víc smát, jak je film hloupý a předvídatelný. Slaďárna toho takřka nejtěžšího kalibru, avšak bohužel hlavně v záporném slova smyslu, proto tedy pouze 2*, víc nemůžu a ani nechci dát. ()

Reklama

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, to by som kecala, nebolo to ani výnimočne úchvatné či dojemné, vlastne to bola taká sladká limonáda. Dámy určite poteší pohľad na Zaca Efrona a pánov jeho krásna partnerka a vizuálna stránka tiež stojí za zmienku. Mne osobne prekážalo, ako sa vo filme riešili malicherné volovinky, ako fotografia, ktorej sa prikladala neuveriteľná doležitosť a vážne mi nebolo jasné, prečo to hlavný hrdina nevysvetlil hneď na začiatku. Zrejme by potom v príbehu chýbal nejaký ten dramatický zvrat, ale v tomto prípade bol postavený na hodne vrtkých nožičkách. Je to jedna z príčin, pre ktoré na mňa film robil dojem nedomysleného, amatérskeho pokusu o niečo silnejšieho a žiaľ neúspešne. Napriek tomu si však zaslúži plné a poctivé 3*. Oddychovka pre nenáročného diváka na večer vo dvojici. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Talisman je typickým příkladem tzv. ameriky v prášku. Je tam zahrnuto vše americké - válka, vlastenectví a tak dále. Dále se rodině v tomto příběhu stanou všechny možné pohromy, které si dokážete jen představit a normální rodina by je nestačila zažít ani během několika generací. Takže mě si Talisman v žádném případě neomotal kolem prstu a to i navzdory tomu, že Efron mi tu ani zas tak nevadil a celý příběh je jedno velké klišé a útok na průměrného amerického, takže podprůměrného světového konzumenta. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Zac Efron není prkený, ani ostatní herci. Ale režisér je prkno jak dub. Kopíruje jiné filmy, nezvládá dramatické scény, všechno jen nakoukané, ale špatně. Ale i kdyby to nemrvil příliš rutinní rejža, tak scénář a dialogy by tomu ty hnáty podkoply taky. Ovšem!!!! ...na jedno shlédnutí docela příjemné a nerušivé. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Talisman je v pořadí už sedmým filmem natočeným podle knih Nicholase Sparkse a současně čtvrtým, který přivádí na filmové plátno Denise Di Novi. [Zdroj: nicholassparks.com] (Lolita)
  • Filmovanie prebiehalo v meste New Orleans a Madisonville v Louisiane. Kostolné scény boli natočené v Abita Springs. (MikaelSVK)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse. (Alizze)

Reklama

Reklama