Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (291)

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Přesně tohle jsem očekávala. Přesněji tedy: jednoduchou a předvídatelnou romantiku. Nic víc, nic míň. Taylor Schilling nádherná laň, Blythe Danner správňácká babča. A Zac pro mě byl opravdovým překvapením, protože jsem mu to všechno fakt žrala - ty jeho pohledy a lehké úsměvy. On doopravdy hrál! Nikdy mě moc nezaujal, dokonce se mi ani nikdy nelíbil, ale to strniště mu dost sekne. Ještě kdyby tak něco udělali s tím jeho nepřirozeně dokonalým obočím... ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Filmy podle Sparksových knih mám rád. Dostanu většinou, co očekávám - kýčovitou slaďárnu se skvělou chemií mezi hlavní dvojicí a romantickou atmosférou. Ovšem Talisman ono kouzlo postrádá. Chemie mezi Efronem a Schillingovou nefunguje, stejně tak chybí atmosféra. Začátek navnadil, ale nakonec se z toho stalo natahované nic. ()

Reklama

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Původně jsem plánovala nekonfliktní tři, ale: Film vrství klišé na klišé, dramatický oblouk vystaví na opravdu zvláštním základě (mám fotku tvého bratrance z Iráku, tzn. že jsem šmírák?), Zacovi traumatizovaného drsňáka, který přežil tři štace v Iráku, rozhodně nelze uvěřit a závěrečný zvrat, který mu otevřel cestu k milované Taylor Schilling, mě naprosto rozsekal - smíchy. Talisman se určitě nijak výrazně neliší od zbytku hollywoodské romantické produkce, nyní si však zahrává se seriozním vedlejším tématem (váleční veterání si hledají místo ve světě), zatímco hlavní příběh a vizuály ze všeho nejvíce připomínají Danielle Steele. (Však víte: všichni jsou krásní, sluníčko svítí, krajina je jako malovaná.) ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Príbeh,ktorý vás zaručene presvedčí o tom,že dokonalí muži existujú je hlavným dôvodom pozrieť si tento snímok.Chlap,ktorý to vie so psami,vie hrať na hudobnom nástroji,hrať šachy,číta knihy a navyše neskutočne dobre vyzerá.Ale toto snád nemôžeš myslieť vážne Nicholas Sparks!!Škoda toho klišé príbehu tak typického pre knihu.Dvaja sa stretnú,zaľúbia sa,prekonajú väčšie menšie prekážky a voualaaa máme tu Happy End!Zac prekvapil po výzorovej stránke.Konečne,,zhodil" vlasy od Muzikálu zo strednej,pribral a zmužnel.Proti tomuto nič nemám.Ale ten jeho dabing v češtine bol úplne vedľa.Degradoval jeho postavenie vojaka,ktorého stvárňoval.Vzhliadnuť v orig.znení a bude to v poriadku. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Příběhů Nicholase Sparkse jsem četl a viděl skutečně dost a s klidem mohu prohlásit, že veškerá jeho tvorba je pouze kardinální kýč z něhož klišé přímo kypí - očekávat proto cokoliv jiného je přinejmenším naivní. Na druhou stranu musím uznat, že ne všechny jeho knížky jsou špatné a nečitelné - některé jsou zkrátka jen podané vkusně a některé ne. Talisman patří bohužel do té druhé kategorie a je tedy zřejmé, že když není dobrá předloha, její filmová adaptace taky slavná nebude. Mně osobně se na tomto filmu líbila snad nejvíce hudba a výprava, ostatní bylo průměrné či podprůměrné. Změny, kterých doznal scénář oproti předloze, byly naprosto k ničemu, chvílemi (zejména díky přeslazeným dialogům) spíše uškodily. No a Zac Efron? Jak to jen říci... Konstantní výraz týraného štěněte na mě zkrátka nefunguje. Na koho ano, nechť si připočte hvězdu k dobru. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Talisman je v pořadí už sedmým filmem natočeným podle knih Nicholase Sparkse a současně čtvrtým, který přivádí na filmové plátno Denise Di Novi. [Zdroj: nicholassparks.com] (Lolita)
  • Filmovanie prebiehalo v meste New Orleans a Madisonville v Louisiane. Kostolné scény boli natočené v Abita Springs. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama