Obsahy(1)
50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev... Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek ako prvej? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou prípadne viacerými hviezdami? (oficiální text distributora)
Recenze (80)
Řeknu to asi takhle. Jaroslav Žídek je sympaťák, trochu nechápu, proč Slováci nemají svého šéfa, proč využívají našeho. Nicméně jeho největší slabinou je to, že je příliš hodný a slušný. Jeho výhodou je, že pojímá restauratérství komplexně, že učí jak nalévat víno, jak prostírat stoly, jak se má chovat obsluha atd. --- Tedy to, co by měl každý vyučený člověk znát! ... Jako pořad je pro mě bohužel průměrný, protože jsem si zvykl na šmrnc, spád, zábavu i napětí, které u nás zajišťuje Pohlreich. ()
Pan Žídek na to jde jinak a já to oceňuji. Vulgarismy p. Pohlreicha nejdřív pobavili, ale postupem času nudí. Slovenská verze je více o vaření a méně o osobní prezentaci a show. Těm co nadávají, že to od nás Slováci okopírovali a zdaleka nemají na náš originál vzkazuji, že Ano šéfe není originálním pořadem ale formátem převzatým. Venku to fungovalo dávno předtím než jsme o Ano šéfe slyšeli. ()
Presne takto si predstavujem dokonalého šéfkuchára.Impozantná postava Jara Žídka a jeho nespochybniteľná profesionalita a razenie teórie,že nie iba chuť jedla,ale i čistota,obsluha,kvetinky na skrášlenie prostredia,tak toto všetko dokopy robí pôžitok a zážitok z jedla.Vôbec mi nechýba stokrát hovoriť ,,TY VOLE" ani rôzne nadávky používané v českej verzii Áno,šéfe!A hlavne naučila som sa,ako krájať cibuľu. ()
Veľmi sa mi páči, že tu nejde o nejakú lacnú šou, ale ide tu skôr o rady a pozdvihnutie prevádzok do ziskovosti, do kvality a dobrého fungovania. Jaroslav Žídek je veľký odborník a skvelý kuchár, ktorý naozaj vedel nájsť problém a vedel to dať najavo. Tu sa jednoducho berie ohľad na celkový stav prevádzok. Zlepšuje sa rôznymi nápadmi, tematikami. V priebehu krátkej doby sa snaží o čo najväčšiu pomoc od kuchyne po obsluhu, na Michelinove hviezdy to síce nikdy nebolo, ale pomoc bola vidieť. Veľmi som si obľúbil tento program, ktorý sa tak ako česká verzia podobá, teda je skôr totožný s americkými predlohami, ale tu je to vedené ozaj normálne a ozaj s manažérskymi schopnosťami k nejakým reálnym výsledkom a poučeniam. ()
Jaroslav Žídek se snažil jít trošku jinou cestou než Zdeněk Pohlreich a pro mě jakožto fanouška české verze to byla příjemná změna. Obě dvě verze mají něco do sebe. Je hloupost říkat, která je lepší, ale mě bavili obě. Jen mě mrzí že ta slovenská má jen 2 řady. Škoda... Doufám že se nám Jarda ještě někdy vrátí ;) ()
Galerie (12)
Photo © TV JOJ
Zajímavosti (3)
- Jako první na 3 hvězdičky dosáhla restaurace a steak house Chilli v Galantě. (DexMASTER094)
- První na pozměněných 5 hvězdiček dosáhla pouze školská jedáleň ZŠ a MŠ Grösslingova - Bratislava z úplně posledního dílu. (DexMASTER094)
- Jaroslav Žídek několikrát v pořad uvedl, že nenávidí kamery a že mu dělá problém se s nimi v kuchyni sžít. V několika dílech pak opravdu nehraně kameramanům vyhrožuje, ať se mu nepletou do cesty. (DexMASTER094)
Reklama