Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (159)

virus10 

všechny recenze uživatele

Sice to není komedie k popukání, ale i tak trošku nadhodnotím, protože se jedná o velice milý film u kterého se místo velkého smíchu dostavuje spíše chvilkové pousmání. Ač je podobných filmů strašně moc, zde vše funguje tak, jak má a to i díky sympatickým postavám. Známých herců je tu dost dost a fotbalové prostředí taky neuškodí.***19.9.13 Svědomí pracuje, takže zase snižuji. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Sportovní film o bývalém super fotbalistovi, který se zraní a život jde z kopce. Dokud nezačne být fotbalovým trenérem. Od té doby je opravdu chlapem na roztrhání. Na své si přijdou i ženský, protože tu je i ta romantická složka, když se chce vrátit zpět ke své manželce a svému prckovi, kvůli kterému to vlastně všechno začalo. Plno známých herců že se divím proč to nikdo nepřeložil. Našel jsem to jen se Slovenskýma titulkama. A to si myslím že by si tento film zasloužil překlad a více shlédnutí, protože je fakt super a já ho můžu jen doporučit. Za mě kvalitní 4* a 80% ()

Reklama

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Ach jo, Gerard Butler mě v poslední době jen zklamal, doufejme, že to příště napraví. Má na víc, Olympus Has Fallen nebo i Chasing Mavericks toho byly důkazem. Komedie, jak vidím, mu zrovna nesvědčí. Mrzí mě, že Uma Thurman měla jen tak malou roli, přitom jsem očekávala, že by ve vedlejší roli měla nějaké větší postavení, bohužel jsem se nedočkala. Příběh tak obyčejný, který se děje ve skutečnosti v podstatě v životě téměř každé hvězdy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $13,102,272Tržby Celosvetovo $30,952,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $628,679 //počet predaných kusov 12,296Tržby za predaj DVD v USA $2,234,663 //počet predaných kusov 84,112║ som čakal po prepadnutí v kinách hrôzu ale nakoniec celkom roztomilý film, ktorý pobaví ale i dojme a známy herci celkom slušne ustoja svoje úlohy, Butlerovi opäť sadla daná úloha zhýralého zvodcu /80%/ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Že je film jedno velké romantické klišé s tím se tak nějak dalo najisto počítat, ale že po jednom zápase, ve kterém konečně dají malí kluci po sérii špatných výsledků i gól, hrají hned o nějaký místní titul, to jsem tedy nečekal. Klobouk dolů před scénáristy, kteří neví kam by skočili. Hlavního hrdinu balí fešné maminky malých kluků, takže mu skáčou jedna za druhou nejen do postele, pak si náš hrdina uvědomí že miluje svou ex, načež scénaristovi dojde, že to celé bylo trošku o fotbale a nechá odehrát zápas, ve kterém jde jako vždy o vše. Výhra 3:2 a otočený výsledek, jak jinak:) Na závěr veliký comeback ... Gerarde, chyť si raději nějakou vlnu. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • V době uvedení filmu se spekulovalo, že Jessica Biel a Gerard Butler společně vytvořili pár, ve skutečnosti však šlo o spekulace bulvárních deníků. Od roku 2007 je herečka v páru s Justinem Timberlakem, kterého si v říjnu roku 2012 vzala. (J.Cobra)
  • Projekt začal ako bejzbalový príbeh s názvom „Confessions of a Little League Coach“, ale neskôr sa šport zmenil na futbal. (Arsenal83)
  • Príbeh, ktorý George (Gerard Butler) rozpráva na večierku o stretnutí s kráľovnou v šatni, je skutočným príbehom španielskeho futbalistu Carlesa Puyola. Španielsku kráľovnú stretol, keď vyšiel zo sprchy po víťazstve v semifinále svetového šampionátu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama