Reklama

Reklama

360

  • Rakousko 360 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Z jednoho prostého rozhodnutí muže, který chce zůstat věrný své ženě, vznikne sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů propojujících celý svět. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (64)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film o tom,že každý střípek našeho života respektive našeho jednání ovlivní jiné lidi a ty zase jiné a tak pořád dokola jako kruh(360).Lidstvo je jako velká síť kde vše je propojeno jen něco je dál a něco blíž.Dobré herecké výkony.Zaujal mě hlavně Anthony Hopkins a příběh Rusa.Za mě celkově 70% a tři hvězdy. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Snímek 360 je příklad globálního filmu, protože každý člověk (tedy herec) mluví jazykem své národnosti:o)). Jedno z hlavních zpestření jsou slovenské herečky, pěkné evropské lokace a slovenština, která má opravdu velký prostor! Dramatický slepenec několika životních příběhů naznačuje, jak je často důležité jedno těžké rozhodnutí a také jaké z toho mohou vzniknout důsledky. Jedno je ale jasné, že i cesta může být cíl...:)). Morgan a Meirelles vytvořili zajímavý film o pár lidských osudech. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Čo má spoločné slovenská prostitútka, anglicky biznisman, francúzsky moslim, nešťastná brazilčanka, ruský mafián či americký otec nezvestnej dcéry ? Na prvý pohľad nič, pokiaľ sa ich cesty hračkou osudu neprepletú... O tom je tento navýsosť zaujímavý snímok, je o cestách, ktorými sa vydávame na púť životom a tie cesty sa prelínajú. Bizarné osudové stretnutia sú natočené s odstupom, nikto nikoho nesúdi a okrem svetových hviezd v epizódnych úlohách máme možnosť vidieť aj slovenské herečky. Predely medzi jednotlivými scénami sú vkusne oddelené hudobnými vstupmi, ktoré len dotvárajú celkovú atmosféru. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Někdy je lepší nespoléhat se na profláklé xichty a jisté úspěchy pouze díky obsazení a postavit na nich chatrný domeček z karet. Role tohoto filmu je čistě prostá. Snímek, který nenudí je pro člověka do jisté míry vždy pokladem a záleží pouze na něm jak jej uchopí a co si z něj odnese. Zde jsem viděla hned několik příběhů, které se hezky a nenásilně prolínají, ale je tu jedno velké ALE - vadilo mi, že nebyl dokončen příběh ženy, která dostala padáka díky tomu, že se do ní šéf zamiloval... Jinak se mi celý film dost líbil. Naše osudy jsou různé...jsou lidé s dopředu napsanými scénáři a striktně je dodržují, ale také existují lidé, kteří scénář nepotřebují a spoléhají se na příležitosti. Herecky mě zaujali: Jude Law, Rachel Weisz a kupodivu Anthony Hopkins mě velmi mile překvapil. Fajn nápad jak dát šanci neznámým tvářím a spojit tak jiné národnosti do jednoho nesourodého avšak jímavého celku. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tento film je tak trochu o nás všetkých a o všetkom. O vzájomnom prepojení, dorozumievaní napriek jazykovej bariére a odtiaľ iste i ten názov filmu. Pre diváka z našich končín bude zaujímavý hlavne účasťou dvojice herečiek Marcinková, Šipošová a prekvapivo veľkým priestorom slovenčiny. Film je mixom niekoľkých minipríbehov z rôznych končín sveta, ktoré sú viac či menej prepojené. Trochu nedotiahnutý a čudne ukončený sa mi zdal príbeh z francúzkej zubnej ordinácie. Všetky ostatné ok. A. Hopkins je tradične maximálne presvedčivý, rovnako tak J. Law, ale mňa najviac zaujala dvojica ruský mafiánsky poskok a G. Marcinková. Hlavne kvôli Marcinkovej, ktorá si zahrala i s Mikkelsenom v podobne ladenom filme Move on , som to chcel vidieť a uistiť sa, či na to má. A myslím, že má. Veľmi pekná, skromná a talentovaná. Už len to šťastie a preraziť...70%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Bratislavě, Vídni, Paříži, Londýně, Denveru a Phoenixu. (M.B)

Reklama

Reklama